Tratament expert contra parodontozei

În această pagină găsești răspunsuri la următoarele întrebări:

Tratamentul parodontologic al anului 2019

Introducem tratamentul cu diodă laser

LITE Pack

LEI1800
 • sau 380 EURO
 • ÎN ACEST PREȚ oferim tratamentul complet pentru dezinfectarea totală a cavității bucale, inclusiv tratamentul medicamentos local care se aplică în cabinet.
 • Suplimentar efectuăm un chiuretaj subgingival la toți dinții pentru a elimina complet factorii infecțioși din pungile parodontale. Se vor folosi medicamente antiseptice.
 • BONUS Am inclus 10% discount pentru că ai inițiativa de a te prezenta la medic la primele simptome ale bolii

PERIOPACKLASER

LEI2500
 • sau 530EURO
 • ÎN ACEST PREȚ oferim tratamentul complet pentru dezinfectarea totală a cavității bucale, inclusiv tratamentul medicamentos local care se aplică în cabinet, terapia cu diodă laser pe parcursul a 4 ședințe care se desfășoară într-un interval de 30 zile.
 • Terapia cu laser va fi intensivă pentru susținerea vindecării țesutului parodontal
 • BONUS Îți recomandăm exact ce periuță dentară, ce duș bucal și ce apă de gură să folosești. Posibil și un VOUCHER să le poți cumpăra mai ieftin dacă nu le ai deja în dotare.

HEAVY PACK

LEI3000plus suplimente
 • sau 650 EURO plus suplimente
 • ÎN ACEST PREȚ oferim tratamentul complet pentru dezinfectarea totală a cavității bucale, inclusiv tratamentul medicamentos local care se aplică în cabinet.
 • Regenerare osoasă (se plătește suplimentar tratamentul chirurgical și pentru stabilirea costului se realizează în prealabil un plan de tratament)
 • Regenerarea ligamentelor (se plătește suplimentar medicamentul și pentru stabilirea costului se realizează în prealabil un plan de tratament)

Vezi cine îți va efectua tratamentul parodontologic

dr. Adina Fulea
dr. Adina Fuleachirurg dento-alveolar
Dr. Adina Fulea efectuează toate tratamentele de natură chirurgicală pentru parodontoză.
dr. Cătălina Blagamedic dentist parodontolog
Dr. Cătălina Blaga efectuează toate tratamentele de natură neinvazivă pentru parodontoză. De asemenea propune și urmărește evoluția planurilor de tratament parodontologic.

ce spun CLIENȚII Ivory

La clinica Ivory am descoperit oameni minunați și dedicați profesiei de medic stomatolog, profesionalism, competență la maxim, atenție și grijă deosebită pentru pacienți și multă, multă dăruire și har. Mulțumesc din suflet doamnei dr. Adina Fulea, doamnei dr. Ada Zamfir, doamnei dr. Dalma Nagy, domnului dr. Attila Benedek și tuturor doamnelor asistente.

 Cornelia Benea, avocat

Locuiesc în Germania și am avut ocazia să încerc serviciile mai multor cabinete din Berlin. Prefer, cu toate acestea, să vin la doamna doctor Fulea pentru că primesc mereu un tratament excelent. Mai mult, în timp ce clinica Ivory este dotată la nivelul celor mai performante clinici de aici, prețul serviciilor este mult mai accesibil. Sănătatea danturii mele este foarte importantă și de aceea doresc să fiu pe mâna celor mai buni specialiști!

 Doralina Lazăr, project manager

Recomand cu toată încrederea pe dra doctor Dalma deoarece am obținut rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt, iar lucrările stomatologice au fost efectuate într-o ambianță foarte plăcută și fără durere.

 Leaca Mihai Cristian, medic

Soluții financiare

dacă lipsa fondurilor te împiedică să beneficiezi de tratamentul binemeritat

Principalele bănci din România oferă soluții de finanțare a tratamentelor stomatologice. Dacă ești interesat, îți putem oferi detaliile necesare, astfel încât să nu lași sănătatea pe ultimul plan.

Din 2019 suntem parteneri cu Banca Transilvania pentru creditul Pacient  cu care îți poți finanța tratamentele efectuate la IVORY.

Contactează-ne prin oricare din aceste 4 metode rapide

dacă ești decis să vii la consultație

1

dacă mai vrei informații

2

3

dacă vrei să te sunăm noi

4

Completează numărul tău de telefon și te sunăm cel târziu în următoarea zi lucrătoare