Disclaimer

Informațiile de pe acest site au un caracter informativ și nu înlocuiesc consultația medicală. Utilizatorii sunt responsabili pentru utilizarea informațiilor. Informațiile împărtășite pe acest site sunt destinate persoanelor sănătoase și orice dietă sau exercițiu fizic, înainte de a fi efectuat, trebuie să fie aprobat și supravegheat de figura competentă în termenii legii romane. Produsele nu sunt un substitut pentru o dietă sănătoasă și un stil de viață adecvat. Ele nu tratează, previn sau diagnozează boli. În caz de îndoieli, consultați un medic. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare a conținutului sau a produselor. Legăturile (linkurile) nu reprezintă aprobare. Materialele publicitare nu sunt sfaturi medicale. Înainte de a utiliza un produs, citiți întotdeauna eticheta și respectați instrucțiunile.

Acest site nu se ocupă de expedierea produsului sau de colectarea plății și nu poate fi considerat responsabil în niciun fel pentru orice daune fizice sau morale rezultate din utilizarea necorespunzătoare a conținutului publicat sau a produselor sponsorizate. Nu reprezentăm direct niciunul dintre furnizorii sau producătorii produselor. Nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor linkate, indicarea linkurilor nu implică nicio aprobare și/sau împărtășire a responsabilității din partea proprietarului site-ului în ceea ce privește legitimitatea, completitudinea și corectitudinea informațiilor conținute în site-urile indicate.

Suplimentul alimentar este un produs alimentar destinat completării dietei normale. Suplimentul alimentar nu are proprietăți terapeutice sau medicale.
Produsele prezentate nu sunt medicamente și nu înlocuiesc medicamentele. Site-ul nostru nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile prezentate pe site-ul producatorului.

Disclaimer publicitar: Pe acest site pot fi utilizate advertoriale cu tehnica povestirii în scopuri publicitare. Prin urmare, în unele cazuri, pot exista și recenzii ale clienților și specialiștilor extrase din site-urile companiei-mamă a produselor și folosind nume fictive și în scopuri promoționale.