Avertismente medicale

Informațiile conținute pe site-ul Dentfix.ro au doar scop informativ și conținutul lor poate fi modificat sau șters în orice moment. În niciun caz ele nu constituie un diagnostic sau o rețetă pentru tratament. Pentru a primi un diagnostic corect și tratament adecvat, trebuie întotdeauna să consultați medicul sau specialistul.

Vă încurajăm să căutați sfat medical pentru orice întrebări sau îndoieli legate de utilizarea suplimentelor, medicamentelor sau dispozitivelor medicale. Sfaturile oferite pe site sunt rezultatul cercetărilor atente ale surselor, însă nu se poate garanta corectitudinea sau lipsa erorilor acestora.

Proprietarul site-ului, editorul și autorii nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare a informațiilor conținute pe site. Vă reamintim că informațiile prezentate pe site au doar un caracter informativ și nu înlocuiesc relația adecvată dintre pacient și medic. Pentru a primi un diagnostic complet și precis, precum și tratament corespunzător, întotdeauna trebuie să consultați un specialist calificat.