Politica de confidentialitate

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile Dentfix, email: [email protected], privind utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web (https://dentfix.ro) („Serviciul”). Accesând sau utilizând Serviciul, consimțiți la colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu consimțiți la aceasta, vă rugăm să nu accesați sau să nu utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment fără nicio notificare prealabilă și vom posta Politica de Confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va fi efectivă la 180 de zile de la postarea acesteia în Serviciu și accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după acest timp va constitui acceptarea dvs. a Politicii de Confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Cum Utilizăm Informațiile

Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

Informații administrative

Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom utiliza informațiile dvs. numai după primirea consimțământului dvs. și apoi, numai în scopul sau scopurile pentru care ați acordat consimțământul, cu excepția cazului în care suntem obligați să facem altfel prin lege.

Drepturile Dvs

În funcție de legea aplicabilă, s-ar putea să aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau obiecta la procesarea activă a datelor dvs., de a ne cere să partajăm (transferăm) informațiile dvs. personale către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ați acordat pentru procesarea datelor dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate statutară și alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la [email protected]. Vom răspunde la solicitarea dvs. în conformitate cu legea aplicabilă.

Rețineți că dacă nu ne permiteți să colectăm sau să procesăm informațiile personale necesare sau retrageți consimțământul pentru procesarea acestora în scopurile necesare, s-ar putea să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dvs.

Cookies

Pentru a afla mai multe despre modul în care folosim acestea și alegerile dvs. în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind Cookie-urile.

Securitate

Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea abuzivă sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta securitatea absolută și, prin urmare, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți și o faceți pe propriul dvs. risc.

Link-uri Terțe Părți & Utilizarea Informațiilor Dvs.

Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Această Politică de Confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și alte practici ale terților, inclusiv orice terț care operează orice site web sau serviciu care poate fi accesibil printr-un link pe Serviciu. Vă sfătuim cu tărie să revizuiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem niciun control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii ale terților.

Ofițer de Reclamații / Protecția Datelor:

Dacă aveți întrebări sau preocupări privind procesarea informațiilor dvs. care sunt disponibile la noi, ne puteți trimite un e-mail la Ofițerul nostru de Reclamații la Dentfix email: [email protected]. Vom aborda preocupările dvs. în conformitate cu legea aplicabilă.