Avertisment publicitar

Unele dintre conținuturile acestui site pot fi sponsorizate și pot servi scopurilor publicitare. Recenziile unor produse pot fi bazate pe informații furnizate de producător și pot conține denumiri fictive în scopuri promoționale.

Nu putem garanta acuratețea, completitudinea sau credibilitatea materialului publicat, care poate proveni din surse externe diverse, precum site-uri de producători, recenzii pe Amazon, forumuri de discuții, platforme de socializare etc., și nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele rezultate din utilizarea acestor informații. De asemenea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru daunele care pot rezulta din utilizarea necorespunzătoare a conținutului sau a produselor publicate.

Dorim să subliniem că site-ul nostru nu se ocupă de încasarea plăților sau expedierea produselor și nu avem nicio influență asupra proceselor legate de producție, distribuție și vânzare a produselor. Orice întrebări și îndoieli ar trebui direcționate direct către producătorul sau distribuitorul produselor.

Site-ul nostru nu reprezintă nicio companie producătoare a produselor menționate, iar linkurile afișate pe acesta nu înseamnă că aprobăm sau împărtășim responsabilitatea pentru conținutul de pe site-urile asociate.

Recomandăm întotdeauna să consultați un medic înainte de a lua orice produs. Vă reamintim că nu înlocuim relația dintre pacient și medic și nu oferim sfaturi medicale. Orice decizii legate de sănătate ar trebui luate după consultarea cu medicul sau specialistul.