0 0
Conține filme explicative
Tehnologie2019-05-06T20:40:28+03:00

Tehnologia IVORY Dentfix

amănunte care cântăresc decisiv

Ca pacient te întrebi mereu dacă locul în care dorești să îți tratezi dantura corespunde standardelor tale de igienă și siguranță. Am pregătit mai jos pentru tine o scurtă listă de facilități mai mult sau mai puțin vizibile dar esențiale în viziunea noastră pentru garanția unui tratament medical de calitate.

Apa – dedurizare, osmoză, sterilizare

apa

Considerăm că de departe apa este cel mai important element care, aproape insesizabil, marchează experiența unui tratament stomatologic. În timpul tratamentului un jet de apă ne intră în gură. Clătim de asemenea cu apă. Bem un ceai sau o cafea în timp ce așteptăm. Ne spălăm pe mâini sau poate pe față într-o zi călduroasă. Am dori ca apa cu care interacționăm la o clinică stomatologică să fie de cea mai bună calitate.

-1000 Euro voucher accelerare pentru reconstrucție arcade complete pe 4 sau 6 implanturi

Vezi oferta

La IVORY noi am acordat o importanță deosebită apei. O dedurizăm, o filtrăm prin osmoză inversă și în cele din urmă, atunci când o utilizăm în oricare dintre scopurile de mai sus, o sterilizăm cu lampă cu lumină ultravioletă. Apa noastră este atât de sigură încât dacă ți se face sete pe scaunul stomatologic poți bea fără nici o grijă apă de la chiuveta pacientului.

Aerul – filtrare, reîmprospătare, evacuare aerosoli, sterilizare

aer

Unele tratamente stomatologice pot să declanșeze destul de ușor reflexe de vomă care trebuie controlate de fiecare dată. Mirosul reprezintă o componentă importantă care fie ajută, fie îngreunează exercitarea acestui control. Pentru sporirea confortului noi am instalat o centrală proprie de tratare a aerului care schimbă complet atmosfera din cabinete de mai multe ori pe oră. Mirosurile, aerosolii creați la frezarea sau la detartrarea dinților sunt sistematic eliminate din cabinete.

În clinica noastră nu există mirosuri specifice domeniului medical însă poți să te bucuri de mirosul ploii atunci când picură afară.

Materialul extras din gura pacientului este filtrat, apoi aerul aspirat este evacuat prin trasee speciale în afara cabinetelor, evitând astfel infestarea atmosferei locale cu agenți biologici potențial periculoși.

În final dar nu mai puțin important în cabinetele care se pregătesc pentru intervenții chirurgicale aerul este sterilizat continuu înainte și în timpul intervențiilor prin recircularea sa printr-un sistem de lămpi cu lumină ultravioletă, minimizând astfel riscul de infectare a câmpului operator.

Radiațiile – minimizarea dozelor încasate

cs2200

Radioactivitatea este o realitate cu care ne confruntăm cu ocazia aproape a fiecărui tratament stomatologic. Știm că ea are efecte cumulative și că organismul poată să primească numai o anumită doză de radiații în decursul vieții fără a suferi consecințe asupra sănătății. Din fericire tehnologia radiologică cu care ne-am dotat face parte din cea mai nouă generație, cu emisii minime si focalizate de radiații. Practic un zbor intercontinental la 10000 metri înălțime ne iradiază cu o doză de zece ori mai mare decât o radiografie dentară.

Aproape că putem să uităm de acest pericol atunci când mergem la IVORY. Citește aici mai multe despre radiațiile folosite în clinica noastră.

Lumina – confort şi siguranță în timpul tratamentului

lumina

Lumina este un element care nu prezintă, în general, un pericol pentru sănătate dar care contează în fapt extrem de mult pentru calitatea lucrărilor stomatologice. Nimeni nu vrea să plece de la dentist cu dinți de culori diferite indiferent cât de sănătos este și cât de confortabil s-a simțit acolo.

IVORY ține cont de lumină ca de un element de importanță primordială atât pentru pacienți cât și pentru medici. Clinicile sunt prevăzute cu ferestre generoase dar și cu lămpi cu lumină artificială identic naturală, odihnitoare, care nu variază și nu vibrează, perfectă pentru intervențiile delicate și pentru zilele mai înnorate sau serile târzii.

Aparatura – ultima generație, dotări complete

Calitatea aparaturii stomatologice este, normal, importantă pentru obținerea unei înalte calități a tratamentelor. La IVORY am achiziționat mereu cele mai moderne echipamente și vom continua această politică care face parte din conceptul nostru de afaceri, care ne onorează pacienții și ne onorează și pe noi. Putem să enumerăm furnizori precum Bien Air, Kaps, Chirana, Kodak, CareStream care fac cinste domeniului stomatologic cu produsele lor și credem că detaliile despre acestea sunt mai puțin interesante pentru pacienți. Atunci când ne vizitezi putem să povestim despre ele, desigur, însă credem că ești mult mai interesat de rezultatul tratamentului și de calitatea medicului decât de marca aparatelor și a instrumentelor cu care interacționezi în timpul tratamentului.

 • Unituri dentare moderne
  Uniturile dentare sunt prevăzute cu turbine și micromotoare cu fibră optică sau LED care oferă condiții de iluminare optime în zona de lucru. Se asemenea ele au prevăzute automatizări pentru situații de urgență în care fotoliul se plasează automat în poziție de reanimare pentru cazul în care pacientul își pierde temporar cunoștința. În plus am instalat pentru tine monitoare mari pe care poți urmări filme sau emisiuni la alegere pe durata tratamentului
 • Micromotoare, piese de mână elvețiene
  În timpul tratamentelor dentare pacienții interacționează nu numai cu medicul ci și cu tehnologia. Am ales pentru tine tehnologia elvețiană de la Bien Air, recunoscută prin precizia foarte ridicată de operare.
 • Sistem de sterilizare avansat și politica frezelor de unică folosință
  Sistemul de sterilizare folosește apă dublu osmozată pentru a împiedica intrarea de germeni în incinta de sterilizare pe calea apei. De asemenea sistemul este alimentat gravitațional, practic este imposibil ca molecule din camera de sterilizare să se întoarcă pe circuitul de apă și să o infesteze. În plus, la cererea pacientului și contra cost se pot utiliza freze de unică folosință în sensul alocării unui set de freze noi respectivului pacient, freze care după utilizare sunt sterilizate și păstrate la fișa pacientului până la terminarea tratamentelor după care sunt aruncate sau înmânate pacientului.
 • Sistem de albire de ultimă generație combinat cu lampă cu lumină ultravioletă
  Lampa cu lumină ultravioletă întărește efectul de albire al kitului YOTUEL iar tratamentul se poate finaliza într-o singură ședință de 45 de minute
 • ObturaSistem de obturație de canal (endodonție) cu condensare verticală la cald
  Sistemul oferă cea mai recentă și mai performantă tehnologie de obturație de canal care înlătură complet șansa dezvoltării de culturi bacteriene pe pereții canalelor radiculare tratate, conducând astfel la prevenirea formării dar și la posibilitatea vindecării naturale a majorității chisturilor de la rădăcina dinților.
 • Camere intraorale
  Uniturile dentare sunt dotate cu camere intraorale iar imaginile pot fi urmărite în timp real pe monitoare. Cu ajutorul imaginilor pacientul poate înțelege mai ușor natura problemelor dentare și scopul planurilor de tratament propuse
 • Radiologie computerizată
  Clinica dispune de aparatură pentru radiologie de control care combină avantajele radiologiei clasice (plăcuțe sensibile pentru expunere care sunt flexibile ca și filmele clasice, deci sunt ușor de suportat în interiorul cavității bucale) și sistemele informatice de prelucrare a imaginilor. Plăcuțele fotosensibile sunt scanate, salvate în sistemul de fișare electronic, apoi șterse în vederea reutilizării lor.

Confort și relaxare

Clinica este dotată cu sisteme pentru asigurarea unui confort sporit și pentru relaxarea pacienților atât în zona de așteptare și chiar în timpul tratamentelor.
 • Recepționiste foarte drăguțe cu care vă va face plăcere să vă întrețineți dacă așteptați câteva minute în lobby
 • Sistem audio multiroom SONOS cu surse muzicale personalizabile prin abonament Apple Music. Dacă aveți un cântăreț sau o formație preferată puteți asculta și vă puteți relaxa pe fondul muzical ales pe întreaga durată a tratamentului
 • Monitoare Full HD pe uniturile dentare – puteți urmări atât imaginile preluate cu camera intra-orală și puteți inspecta starea danturii înainte și după tratament dar puteți urmări și filme, emisiuni de divertisment, documentare la cerere de la HBO GO
 • Cafetiera de mare capacitate WMF 1200S pentru selecția preferată de cafea sau ceai cu care vă puteți delecta în timp ce citiți ultimele noutăți în sala de așteptare
 • Tablete Apple iPad precum și conexiune WiFi pentru dispozitivele proprii. Puteți să vă conectați la lucrul dumneavoastră sau să citiți diverse informații online.
 • Mobilier confortabil pentru detensionarea corpului și a minții – vă va face plăcere să ajungeți cu câteva minute mai devreme pentru a vă putea deconecta înainte de tratament.

13
Lasă un răspuns

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
0 Fire de discuție
0 Răspunsuri
0 Abonați
 
Cel mai discutat comentariu
Cea mai aprinsă discuție
0 Autori comentarii
Autori comentarii recente

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonare  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notifică-mă pentru
Serban Simona
Vizitator
Serban Simona

Buna ziua, am o mare problema cu frica de stomatologie. Am inteles ca exista o metoda de sedare prin protoxid de azot. Ma intereseaza daca la clinica dumneavoastra se foloseste aceasta metoda.

Richard Vencu
Admin

Buna ziua, la noi nu exista conditii pentru sedare dar vom studia acest aspect pentru viitor.

andreea
Vizitator
andreea

buna ziua!

Am o masea care NU ma doare dar este cam cariata si mai are si o spartura … problema este ca bugetul meu este limitat … cam care ar fi pasii pt un tratament al acestei masele?

Medicul Stomatolog
Vizitator

O consultație și probabil o radiografie sunt necesare pentru a putea stabili etapele tratamentului. De acolo rezultă apoi și bugetul.

Ana
Vizitator
Ana

„Sistem de sterilizare avansat și utilizarea frezelor de unică folosință Sistemul de sterilizare folosește apă dublu osmozată pentru a împiedica intrarea de germeni în incinta de sterilizare pe calea apei. De asemenea sistemul este alimentat gravitațional, practic este imposibil ca molecule din camera de sterilizare să se întoarcă pe circuitul de apă și să o infesteze. În plus, deși sterilizăm frezele dentare ne încadrăm în sistemul european de utilizare a frezelor de unică folosință pentru că toate frezele noi alocate unui pacient sunt apoi sterilizate și menținute la fișa pacientului până la terminarea tratamentelor după care sunt aruncate. Unica folosință… Citiți mai departe »

Medicul Stomatolog
Vizitator

Bună seara. Ceea ce descrieți dumneavoastră este doar procesul de dezinfectare, primul din protocolul de sterilizare. Acesta mai presupune următorii pași: curățare ultrasonică cu aparat specializat, curățare mecanică cu periuțe de sârmă speciale pentru instrumentele stomatologice, presterilizare în soluție chimică, clătire, uscare și ambalare în pungi de unică folosință și în final sterilizarea pungilor cu instrumente în autoclav. Știm că se face mult caz pe tema frezelor de unică folosință. Este probabil un efort de lobby pentru cei care importă freze… Chiar dacă reglementarea nu există încă, la noi orice pacient poate solicita freze numai pentru uzul propriu. Vă rugăm… Citiți mai departe »

Costica
Vizitator
Costica

Cat dureaza detartrajul si periajul?

Corina D.
Vizitator
Corina D.

Bună seara. Eu sunt de-a dreptul încântată de saitul clinicii, de modul de prezentare, ca să nu mai vorbesc de gramatica impecabil folosită şi vă felicit că ați folosit diacritice.
Nu îmi vine să cred că un detartraj complet este numai 100 lei. Vă rog să-mi precizați dacă am citit bine… Mulțumesc şi felicitări.

Medicul Stomatolog
Vizitator

Vă mulțumim pentru aprecieri. Într-adevăr detartrajul este 100 lei, se mai poate adăuga periaj profesional de 50 lei și eventual airflow (încă 50 lei pe arcadă). Totuși detartrajul în sine este suficient pentru menținerea sănătății orale dacă este efectuat la fiecare 4-6 luni.

Sery
Vizitator
Sery

Ma iertati,,cred ca nu am citit destul de bine oferta dumneavostra ,,,,,,,,nu cred ca voi pune un implant la astfel de preturi , or poate nu am inteles eu foarte bine ????

Medicul Stomatolog
Vizitator

Probabil că nu ați înteles foarte bine. Nu este vorba de un implant ci de două, trei sau mai multe deodată. În ceea ce privește calitatea implanturilor oferta noastră este pentru cele mai bune implanturi de pe piață. Unele clinici oferă acest gen de implanturi cu peste 7000 de lei bucata, dacă veți compara cei 7000 lei cu cei 8200 lei pentru trei implanturi veți deduce că oferta noastră este, într-adevăr, excepțională. Dacă doriți implanturi mai ieftine le avem și pe acelea, totuși nu vom oferi niciodată cele mai ieftine implanturi de pe piață pentru motivele pe care deja le-am… Citiți mai departe »

Medicul Stomatolog
Vizitator

Dintre toate produsele disponibile la vanzare dusul bucal mi se pare cel mai bun aparat de igiena orala inventat pana acum!

ChatbotPollForm-DoNotDelete