Cei mai mulți dintre noi fugim de stomatolog de parcă ar încerca să ne facă cel mai mare rău din viața noastră, dar imediat ce ajungem pe scaunul lui și mai renunțăm la temeri, ne dăm seama că, de fapt, prin experiența de care dispune, el ne poate ajuta să avem o sănătate orală mai bună și un zâmbet mai frumos.

Stomatologia este un domeniu vast și amplu, o ramură a medicinei, care la rândul ei are mai multe subdiviziuni, fiecare menită să se ocupe separat de problemele tale dentare. În stomatologie nu există un medic dentist care să se ocupe de toate problemele, ci fiecare se specializează pe o anumită ramură, astfel încât să poată oferi cele mai bune sfaturi și tratamente doar pe zona respectivă.

Sigur că fiecare dentist dintr-o clinică stomatologică are cunoștințe generale de stomatologie, dar pentru a obține performanțe, el se specializează pe o anumită ramură.

STOMATOLOGIA ȘI RAMURILE EI

Fără cunoștințele necesare, tu nu ai cum să-ți pui un diagnostic în ceea ce privește sănătatea ta orală. De aceea, trebuie să apelezi la un medic dentist. În urma unui control preliminar, el îți va spune cu ce probleme te confrunți și ce tratamente îți sunt recomandate.

Orice cabinet stomatologic din București sau din țată ar trebui să-ți pună la dispoziție servicii complete de stomatologie. Este vorba despre endodonție, cosmetică dentară, protetică, chirurgie, implantologie, parodontologie și ortodonție.

CUM ALEGI O CLINICĂ STOMATOLOGICĂ

În stomatologie, la fel ca și în alte domenii, există oameni cu experiență care își fac treaba perfect și există oameni cu o pregătire profesională îndoielnică. De asemenea, există cabinete stomatologice din București și din țară care folosesc echipamente și materiale de calitate, dar și cabinete stomatologice care, pentru a atrage un număr cât mai mare de clienți, folosesc echipamente mai puțin performante.

Toate acestea se observă în prețurile practicate, de aceea nu ar trebui să te lași indus în eroare. Un preț mic și aparent foarte avantajos poate ascunde un medic cu o experiență profesională slabă, care în final nu face altceva decât să te oblige să cheltuiești mai mulți bani pentru a repara lucrările lui. Să nu mai vorbim despre faptul că aceste lucrări se strică foarte repede și, în cele mai multe cazuri, nici nu arată așa cum ar trebui.

Când vine vorba despre stomatologie, prețul pe care îl plătești nu ar trebui să fie criteriul principal. Alege un cabinet stomatologic din București despre care găsești păreri pozitive sau pe care ți-l recomandă prietenii tăi.

Clinica stomatologică Ivory îți pune la dispoziție întreaga gamă de servicii stomatologice, astfel încât problemele tale să-și găsească o rezolvare sigură și de lungă durată. Ivory este unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice din București, cu medici pregătiți pentru a face față tuturor provocărilor.