Încrustații dentare (inlay și onlay)

Încrustațiile dentare sunt obturații turnate în laborator. Cavitatea este curățată în prealabil și apoi se ia amprenta dintelui pentru a fi trimisă la un laborator. Locul gol este umplut cu un material provizoriu pentru a evita fracturarea sau deteriorarea dintelui. E bine să nu mestecați pe dintele cu plomba provizorie pentru a nu exercita o presiune prea mare, acesta fiind destul de fragil.

Atunci când laboratorul primește amprenta de la medicul stomatolog, se va putea turna piesa de reconstrucție. Sunt mai multe tipuri de materiale din care se realizează aceste piese.

Restaurări fixe imediate pe implanturi pentru reconstrucție arcade întregi

Vezi oferta

Încrustațiile din porțelan

Primul tip de material este porțelanul sau materialul ceramic care imită culoarea dintelui. Pe lângă avantajul unui aspect estetic, încrustațiile cu porțelan sau ceramică sunt rezistente și nu se pătează.

Încrustațiile din metal

Al doilea tip de material este metalul, de exemplu aurul. Încrustațiile din metal sunt recunoscute pentru durabilitate.

Încrustațiile compozite

Cel de-al treilea tip este reprezentat de materialele compozite colorate. La fel ca încrustațiile cu porțelan, cele cu materiale compozite sunt foarte reușite din punct de vedere estetic. Toate cele trei tipuri de materiale sunt cimentate pe dinte cu un adeziv special. Este bine să evitați să mâncați pe dintele pe care s-a făcut obturația cel puțin 24 de ore.

Detalii:

Prețuri ale clinicii IVORY pentru serviciile medicale din această categorie

Prețurile de mai jos sunt afișate în timp real, fiind prețurile practicate astăzi în clinici.

Tratament/DetaliiPreț RON
Incrustatie (inlay) compozit
per dinte
675
Incrustatie (inlay) ceramica Vita
per dinte
900
Incrustatie (inlay) E-max
per dinte
1100

Puteți consulta lista completă de prețuri la: Lista de prețuri