5 2
Conține filme explicative
Gutiera ortodontică nocturnă2018-09-08T17:49:36+03:00
  • aparat dentar invizibil

Gutiera ortodontică nocturnă

Cine și de ce ar trebui să-și corecteze malpoziția dentară prin purtarea gutierelor ortodontice nocturne?

Cu toate că mulți pacienți ar prefera să poarte aparate ortodontice numai noaptea, fără să fie nevoie să poarte braces peste zi, gutierele ortodontice nocturne nu sunt concepute pentru toată lumea și nu rezolvă orice problemă ortodontică puteți avea. Acțiunea lor terapeutică se limitează la corectarea problemelor de ortodonție minoră. Multor pacienți li se spune să poarte gutiere nocturne după tratamentul ortodontic, care sunt gândite exclusiv pentru stabilizarea și permanentizarea rezultatelor terapiei.

Se poate să trebuiască să purtați o asemenea gutieră nocturnă pentru câteva luni pentru a stabiliza efectele terapiei ortodontice. În general, acestea nu se recomandă pentru perioade mai lungi de timp atâta vreme cât condiția pacientului este stabilă după tratamentul standard.

-1000 Euro voucher accelerare pentru reconstrucție arcade complete pe 4 sau 6 implanturi

Vezi oferta

Un beneficiu suplimentar al gutierelor nocturne este că reduc bruxismul; mulți pacienți care suferă de bruxism și urmează un tratament ortodontic vor înceta să își mai frece dinții peste noapte dacă poartă gutiere ortodontice nocturne.

Cu toate acestea, este recomandat să lăsați medicul ortodont să decisă tipul aparatului post-tratament care vi se potrivește cel mai bine în funcție de condiția dumneavoastră particulară, întrucât dumneavoastră ați putea alege conform confortului propriu, fapt care poate să nu fie în timp cea mai bună soluție medicală.

Filme și clipuri video explicative

Ortodonție: Aparate dentare: Aparate ortodontice transparente

4
Lasă un răspuns

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
2 Fire de discuție
2 Răspunsuri
0 Abonați
 
Cel mai discutat comentariu
Cea mai aprinsă discuție
3 Autori comentarii
Richard VencuCiobanu GabrielaGabriela Autori comentarii recente

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonare  
Notifică-mă pentru
Ciobanu Gabriela
Vizitator
Ciobanu Gabriela

Care este pretul acestei gutiere?

Gabriela
Vizitator
Gabriela

Daca mi se rupe gutiera ce se întâmplă?

ChatbotPollForm-DoNotDelete