Chirurgie orală2018-09-08T17:38:53+00:00

Chirurgie orală

Serviciile de chirurgie orală (dento-alveolară) pe care le oferim sunt variate: de la extracții la implantologie.

Extracția dentară devine necesară atunci când dintele este compromis și nu mai poate fi salvat prin procedurile obișnuite ale terapiei dentare; mai există și cazurile în care se recomandă extracția din motive de ortodonție sau în vederea pregătirii danturii pentru protezarea dentară.

Implanturile, pe de altă parte, reprezintă proceduri moderne și încă destul de delicate, de fixare în os a unei rădăcini false. În mod ideal, implantul fuzionează cu osul în termen de câteva luni urmând ca medicul specialist să ancoreze o extensie care va sprijini dintele fals.

Citiți mai multe detalii în paginile următoare:

Filme și clipuri video explicative

Stomatologie: Un dinte lipsă: Introducere

Stomatologie: Un dinte lipsă: Dacă nu faci nimic

Stomatologie: Mai mulți dinți lipsă: Introducere

Stomatologie: Mai mulți dinți lipsă: Dacă nu faci nimic

Stomatologie: Boli parodontale: Grefă gingivală

Prețuri ale clinicii IVORY pentru serviciile medicale din această categorie

Prețurile de mai jos sunt afișate în timp real, fiind prețurile practicate astăzi în clinică.

Denumire tratamentDetaliiPreț RON
Consultatie de chirurgiespecialitate150

Puteți consulta lista completă de prețuri la: Lista de prețuri

12
Lasă un răspuns

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
5 Fire de discuție
7 Răspunsuri
0 Abonați
 
Cel mai discutat comentariu
Cea mai aprinsă discuție
4 Autori comentarii
Richard VencuSarahOanaElena Autori comentarii recente

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonare  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notifică-mă pentru
Daiana
Membru
Daiana

Super! Daca e vorba doar de timp pt a se retrage o sa am rabdarea necesara, ma gandeam ca daca nu, poate e nevoie iar de alta interventie. Oricum peste o saptamana mai am de mers la un control si o sa fiu mai lamurita poate.
Multumesc pentru timpul acordat, apreciez!

Daiana
Membru
Daiana

Buna din nou, revin cu noutati, am fost azi pt scoaterea atelor si dupa cum am spus zona mandibulei e umflatica nu tare dar e solida, mi-a spus doctorul cevaa despre o periostita daca nu ma insel si nu imi suna tocmai bine, mi-a recomandat 3 nurofene pe zi si gel arnica. Daca nu se va mai retrage va trebui sa operez din nou? Sau… Citiți mai departe »

Daiana
Membru
Daiana

Buna, am avut 2 extractii molar de minte si inca o msea extra de dupa, azi e 5a zi si am falca inca umflata, sa mai tras de atunci dar oarecum doar marginile umflaturii, am un dul acolo si e destul de solid si marisor, ma tem sa nu fie altceva si sa nu se mi traga, credeti ca va disparea in timp? La cum… Citiți mai departe »

Oana
Vizitator
Oana

Buna! La 2 luni dupa extractia molarilor de minte (stanga jos) brusc a inceput sa ma doara, mi s/a umflat obrazul zona, gingia la locul extractiei e rosie si umflata…care ar putea fi cauza?

Elena
Vizitator
Elena

Buna seara. Acum 10 zile am suferit o intervenție chirurgicală de sinus lift, pe partea dreapta.Operația a fost una reușita, nu am avut dureri nici in timpul, nici dupa operație, insa imi simt amorțită partea dreapta de la buza superioară, iar buza ramane căzută pe dinti cand vorbesc sau rad. Am inceput sa intru in panica deoarece imi este teama sa nu imi fi fost… Citiți mai departe »

ChatbotPollForm-DoNotDelete