Fă-ți o progra­­mare la clinica noastră

folosește formularul de mai jos

Consultație virtuală

Pandemia cu COVID-19 forțează o uriașă parte a populației să lucreze de acasă. Medicina dentară suferă mult prin faptul că procedurile reprezintă un risc imens de răspândire a pategenului COVID-19 și de aceea autoritățile ai decis suspendarea serviciilor de asistență stomatologică.

Estimăm un volum foarte mare de pacienți care vor dezvolta simptome ale bolilor aparatului masticator și care nu vor ști ce anume să facă.

Clinica IVORY vine în sprijinul dumneavoastră cu posibilitatea efectuării de consultații stomatologice tip telemedicină. Dumneavoastră nu trebuie decât să folosiți propriul smartphone pentru a face câteva poze ale dinților după instrucțiunile pe care le veți primi completând formularul alăturat.

În urma consultației veți primi un diagnostic detaliat, recomandări pentru ameliorarea problemelor și o discuție online de 30 de minute cu medicul dentist.

Preț

Prețul consultației este uniformizat la valoarea de 100 lei. Consultația se începe gratuit, apoi veți primi instrucțiuni de plată pe site cu cardul bancar. Situl este prevazut cu software care simuleaza un terminal POS virtual al băncii Libra Internet Bank.

După pandemie te așteptăm la clinicile IVORY

Angajatorul tău are contract de parteneriat cu noi? Te rugăm să introduci mai sus adresa ta de email de serviciu pentru a accesa beneficiile.

Când vei veni la noi te așteptăm și cu o cafea bună

cea mai bună cafea