1. COROANE DENTARE

 

Coroanele dentare sunt dinti de portelan facuti pentru a inveli si proteja mecanic un dinte natural (de obicei devital) sau un implant.

2. PUNTI DENTARE

 

Prin unirea mai multor dinti de portelan se creaza punti deasupra defectului generat de unul sau mai multi dinti lipsa intre stalpii limitanti ai bresei edentate.

DINTI PORTELAN PE SUPORT METALIC

Coroanele si puntile metalo- ceramice sunt cele mai des folosite. Imbina rezistenta metalului cu estetica ceramicii. Sunt indicate in special la nivelul molarilor si premolarilor care sunt mai solicitati in timpul masticatiei. Dintii sunt restaurati prin imbracarea cu coroane metalo-ceramice. Dintii decolorati, tociti, scurti sau rupti, pigmentati sau pozitionati incorect pe arcada pot fi restaurati prin lucrari de portelan pe suport metalic.

DINTI PORTELAN PE SUPORT DE ZIRCONIU

Zirconiul este folosit ca infrastructura subtire si rezistenta care ne permite sa aplicam un strat suplimentar de ceramica, printr-o tehnica speciala de stratificare, obtinand rezultate estetice deosebite. Culoarea si transluciditatea (opalescenta) zirconiului il recomada pentru lucrarile din zona frontala.

 

Programează-te rapid și tratează-te în siguranță la un specialist de la clinica noastră din București. Poți plăti în rate fără dobândă.