Planuri de tratament


Aceste planuri de tratament reprezintă cadrul general de acțiune pe care clinica IVORY îl agrează cu dumneavoastră. Aceste planuri nu au valoare contractuală și în timpul derulării tratamentului ele pot suferi modificări funcție de evoluția tratamentului și de elementele noi care apar în starea sănătății dumneavoastră.

Clinica IVORY se angajează să respecte cât mai strict lucrurile convenite inițial și să nu opereze modificări în planurile de tratament fără acordul dumneavoastră. În același timp clinica va încerca să nu apeleze la manoperele și materialele planificate cu titlu de siguranță, în anumite faze de tratament, cu scopul de a minimiza costul final suportat de dumneavoastră. Toate aceste elemente vă vor fi explicate în mod corespunzător atât la început cât și pe parcursul derulării tratamentului.

Planuri de tratament multidisciplinare

Dacă ați comunicat adrese de email diferite înainte de planificare și la fișa pacientului atunci planurile nu pot fi regăsite aici; puteți remedia situația accesând acest link Modificare adresa email planuri de tratament

Planuri de tratament multidisciplinare acceptate

Nu ați acceptat încă nici un plan de tratament. Dacă nu sunteți autentificat vă rugăm să o faceți în dreapta sau mai jos pentru a putea accesa informațiile dumneavoastră.

Planuri de tratament multidisciplinare disponibile

Am detectat următoarele planuri emise pentru

Acceptare plan de tratament multidisciplinar

Nu aveți permisiunea să vedeți acest formular.

You must be logged in to see your treatment plans!