De ce îmi trebuie un plan de tratament personalizat?

află foarte ușor ce este necesar să conțină tratamentul tău

Probabil că îți este greu să evaluezi ce ar trebui să faci pentru a îți trata corect problemele stomatologice. Pornind doar de la o idee superficială și citind felurite liste de prețuri ale diverselor clinici nu înțelegi prea mare lucru. Prietenii îți dau tot felul de indicații care de obicei se potrivesc ca nuca în perete cu problemele tale. Dacă mergi întâmplător la un dentist nu ai siguranța deplină că afli tot ce ai nevoie pentru că deseori dentiștii nu prea povestesc. Și nu vrei să intri într-un tratament orbește și să vezi pe parcurs ce trebuie să mai ajustezi.

Clinica IVORY este recunoscută pentru competența medicală de înaltă clasă în stomatologia din România. Ar fi foarte bine să ne vizitezi și să te consultăm, apoi să îți facem un plan de tratament corespunzător pe care am prefera să îl urmezi la noi dar îl poți în fapt urma oriunde dorești. Realitatea este că nici un medic nu poate urma un plan de tratament întocmit de alt medic. Au venit și la noi pacienți cu planuri efectuate de alți medici dar erau mai degrabă o listă de manopere cu preț atașat, din care probabil noi puteam înțelege ceva dar pacientul sigur nu înțelegea nimic în afară de prețul total.

Restaurări fixe imediate pe implanturi pentru reconstrucție arcade întregi cu 20% discount la implanturi

De aceea am considerat că trebuie să facem ceva ca planurile noastre de tratament să nu arate ca o simplă listă de prețuri prescurtată. Am considerat că meriți să înțelegi despre ce este vorba, să devii partenerul nostru de tratament și nu doar subiectul nostru de tratament. Pentru aceasta am dezvoltat un sistem de planificare serios care s-a maturizat în ultimii doi ani. Și acum acest sistem îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să înțelegi mai bine ce tratament ți se potrivește înainte să te decizi unde vrei să îl urmezi.

Ca să soliciți un plan de tratament de la distanță ne trebuie următoarele informații: numele, o adresă de email unde să îți comunicam rezultatul, ce anume dorești să obții și minim o radiografie panoramică electronică recentă; mai poți adăuga fotografii intraorale sau analize CT (doar interpretarea). Dacă ai analize CT recente pe CD sau DVD le poți trimite prin serviciul wetransfer.com către adresa de email de pe care va sosi confirmarea comenzii după completarea formularului de mai jos. Aceste fișiere sunt mult prea mari ca să poată fi încărcate în formular sau să fie atașate la un simplu email.

Completează formularul de mai jos pentru a solicita un plan de tratament personalizat contra sumei menționate în formular. Selectează de la Serviciu articolul Plan de tratament și nu uita să încarci mai jos radiografia ta panoramică. Banii plătiți vor fi creditați automat în contul tău pentru plata tratamentului în cazul în care decizi să te vii la clinica noastră. Scopul acestui sistem este acela de a oferi o estimare de cost pentru tratamentul solicitat fără să te deplasezi la clinică pentru acest lucru, ceea ce este util dacă locuiești în străinătate sau în alt oraș. Prețul acoperă efortul echipei medicale de a elabora planul și totodată ne ferește de cererile neserioase. Mai trebuie să știi că planul rezultat doar pe baza radiografiilor și a fotografiilor nu va fi perfect din punct de vedere medical, el va fi ulterior cizelat gratuit după consultul clinic care va avea loc la prima ta vizită la clinică; cu toate acestea prima formă va fi suficient de bună pentru estimarea costurilor finale ale tratamentului.

Folosește formularul de mai jos pentru a solicita un plan de tratament personalizat fără să te deplasezi la clinică

Comandă online

Detalii plată

TOTAL GENERAL

Icon securitate LibraPay

Informații platitor

Admin comandă

Planul de tratament bazat pe radiografia panoramică este incomplet, pentru definitivarea lui este necesar un examen clinic care se realizează la prima consultație. Însă așa incomplet se pot estima procedurile și costurile necesare îndeplinirii lor și vă puteți da seama de bugetele necesare tratamentului.

După examenul clinic planul se va actualiza în formă finală.

Planul de tratament va conține informații complete despre restaurearea totală estetico-funcțională a danturii dumneavoastră. Cu toate acestea nu este obligatoriu să începeți sau să continuați toate tratamentele în același timp. Un plan de tratament complex poate fi etapizat și pe o perioadă de 2-3 ani costul total poate fi în acest fel diluat pentru a fi mai ușor de susținut.