Cele mai bune aparate dentare din București

Cele mai bune aparate dentare din București

În această pagină găsești răspunsuri la următoarele întrebări:

Aparatele dentare ale anului 2019

cea mai bună alegere medico-economică

DUO METAL

LEI5400
 • sau 1160 EURO
 • ÎN ACEST PREȚ oferim două aparate dentare metalice pentru ambele arcade
 • Dacă doriți să aflați mai multe atunci…

DUO CERAMIC

LEI7500
 • sau 1600 EURO
 • ÎN ACEST PREȚ oferim două aparate dentare ceramice pentru ambele arcade
 • Dacă doriți să aflați mai multe atunci…

DUO SAFIR

LEI7500
 • sau 1600 EURO
 • ÎN ACEST PREȚ oferim două aparate dentare safir pentru ambele arcade
 • Dacă doriți să aflați mai multe atunci…

duș bucal staționar

Prețul include materialele și manopera de instalare a aparatului dentar. Nu include dosarul ortodontic și manoperele de reglaj periodice.

Aparatul dentar corectează poziția dinților, cu rezultate excepționale în a vă reda zâmbetul atractiv la care visați de multă vreme. Însă efortul de a purta aparatul dentar este unul care nu trebuie neglijat, iar igiena dentară cu aparatul fixat de dinți este, desigur, mai dificilă.

De aceea venim în întâmpinarea pacienților noștri și le oferim un cadou care să le ușureze viața pe durata purtării aparatelor dentare – un duș bucal cu care economisești timp fără să faci compromisuri la curățenie.

La fiecare aparat dentar primiți CADOU dușul bucal Waterpik WP-450, în valoare de 400 lei.

Vezi cine te va trata

dr. Sînziana Constantinescu
dr. Sînziana Constantinescuspecialist în ortodonție și ortopedie dento-facială

ce spun CLIENȚII Ivory

Am fost intampinata si tratata intotdeauna foarte bine de catre tot personalul, toti medicii clinicii dvs au dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi veni si in continuare la clinica dvs. Dnei dr Adina Fulea ii transmit felicitari din tot sufletul pentru tot ceea ce face , este un mare profesionist , si, in primul rand, un mare OM. Va doresc mult succes in continuare!

 Laura Ionescu

Locuiesc în Germania și am avut ocazia să încerc serviciile mai multor cabinete din Berlin. Prefer, cu toate acestea, să vin la doamna doctor Fulea pentru că primesc mereu un tratament excelent. Mai mult, în timp ce clinica Ivory este dotată la nivelul celor mai performante clinici de aici, prețul serviciilor este mult mai accesibil. Sănătatea danturii mele este foarte importantă și de aceea doresc să fiu pe mâna celor mai buni specialiști!

 Doralina Lazăr, project manager

Profesionalism ! Asta inseamna TOTUL ! Adica : amabilitate, grija pentru confortul fizic si psihic al pacientului, calitatea excelenta a tratamentelor.

 Dorin Gușetu

Întrebări și răspunsuri despre ofertă

ce beneficii îți aduce oferta IVORY

Pe departe, cel mai mare risc al aparatelor dentare este să le purtați și să nu vă prezentați la controalele periodice. În lipsa reglajelor dinții pot migra și pot deveni foarte mobili ceea ce poate conduce la probleme mult mai grave decât acelea pentru care s-a montat aparatul în primul rând. Dacă medicul vă anunță că pleacă, își dă demisia, se mută în alt oraș sau altă țară – asigurați-vă că sunteți transferat cu tot cu dosar la un alt medic ortodont și că nu rămâneți cu aparatul și fără posibilitatea de a face reglajele la timp.

Aparatele dentare nu se activează simultan ci la o diferență de aproximativ 2 luni. Motivul este acela că al doilea aparat trebuie reglat în funcție de rezultatele primului aparat, pentru a obține o ocluzie corectă. Există următoarele opțiuni: fie se montează un aparat la început, și se plătește jumătate din valoarea pachetului plus valoarea dușului bucal, iar al doilea aparat se montează după un timp stabilit de medic, moment în care se plătește jumătate din valoarea pachetului minus valoarea produselor cadou, ori se montează ambele aparate simultan, se activează numai unul, urmând ca al doilea aparat să fie activat la unul din controalele ulterioare, caz în care se plătește exact prețul pachetului și se primesc produsele cadou în mod gratuit.

Discountul oferit provine din faptul că pentru situația în care se reglează ambele arcade în aceeași ședință se pot face economii de aproximativ 10% la materiale, la manoperele de igienizare a cabinetului și la timpul de execuție.

Dacă tratamentul conține și alte manopere, de exemplu de profilaxie sau chirurgicale, extindem discountul pachetului la toate manoperele ce se vor include în planul de tratament dar numai dacă sunt în directă legătură cu scopul de corectare a poziției dinților.

Trimite-ne întrebarea ta:

Soluții financiare

dacă lipsa fondurilor te împiedică să beneficiezi de tratamentul binemeritat

Alege dintre cele două soluții financiare pentru plata tratamentelor medicale:

Credite de nevoi personale pentru scopuri medicale de la CEC Bank

Poți accesa un credit personal pentru scopuri medicale la CEC Bank  în următoarele condiții:

Suma maximă 30.000 lei
Perioada maximă 5 ani
Perioadă de grație maximă 360 zile calendaristice
Vârsta minimă a celui care contractează creditul (pacient sau rudă de gradul I sau II) 18 ani
Vârsta maximă a celui care contractează creditul, la data rambursării 70 ani
Dobândă variabilă ROBOR 3M + 3%
Venituri acceptate venituri nete certe cu caracter de permanență (salarii, pensii, activități agricole, activități independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)
Asigurare inclusă valabilă în întreaga lume pentru riscul de deces și invaliditate permanenta totala, iar pentru șomaj doar în Romania

Dosarul de credit conține documentele uzuale plus factură proformă emisă de clinica IVORY. După aprobarea creditului de CEC Bank te poți prezenta la clinică în termen de 30 zile, pentru efectuarea tratamentului.

Credite de nevoi personale pentru scopuri medicale acordate în parteneriat de la CEC Bank

Poți accesa un credit personal pentru scopuri medicale acordate în parteneriat la CEC Bank  în următoarele condiții:

Suma maximă 10.000 lei
Perioada maximă 1 an
Vârsta minimă a celui care contractează creditul (pacient sau rudă de gradul I sau II) 18 ani
Vârsta maximă a celui care contractează creditul, la data rambursării 70 ani
Dobândă 0%
Comisioane 0%
Venituri acceptate venituri nete certe cu caracter de permanenta (salarii, pensii, activități agricole, activități independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)
Asigurare inclusă valabila în întreaga lume pentru riscul de deces si invaliditate permanenta totala, iar pentru șomaj doar în Romania

Dosarul de credit conține documentele uzuale plus factură proformă emisă de clinica IVORY. După aprobarea creditului de CEC Bank te poți prezenta la clinică în termen de 30 zile, pentru efectuarea tratamentului.

Alte bănci care acordă credite ce pot fi utilizate pentru plata tratamentelor medicale

OTP Bank – Credit Pentru Sănătate

https://www.otpbank.ro/persoane-fizice/credite/credit-pentru-sanatate 

BRD – Creditul Pentru Tratamente Medicale

https://www.brd.ro/persoane-fizice/credite/alte-credite-si-servicii/creditul-pentru-tratamente-medicale 

Banca Transilvania – Creditul Pacient

https://www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/credite/alte-tipuri-de-credite/creditul-pacient/ 

Contactează-ne prin oricare din aceste 4 metode rapide

dacă ești decis să vii la consultație

1

Completarea formularului de programare online este singura modalitate de a obține consultația gratuită. Programarea prin telefon, chat sau la recepție va implica un tarif normal pentru consultație.

Cum funcționează consultația gratuită: se achită 150 lei inițial și suma se deduce apoi din prima plată care cumulează mai mult de 1000 lei de la începutul tratamentului.

dacă mai vrei informații

2

3

dacă vrei să te sunăm noi

4

Completează numărul tău de telefon și te sunăm cel târziu în următoarea zi lucrătoare

9 Comments

 1. Onici Madalina Elena 01/10/2022 la 21:54 – Raspunde

  Buna seara! As dori sa stiu daca aparatele dentare se pot plati si in rate doarece sunt sume colosale si cat timp trebuie sa stea (aproximativ),

  • Richard Vencu 03/10/2022 la 11:03 – Raspunde

   Buna ziua, asa cum am scris si in paragraful “solutii financiare” din aceasta pagina, exista posibilitatea de plata in rate prin accesarea solutiilor oferite de partenerii nostri (Banca Transilvania sau CEC Bank).

 2. Marius 11/05/2022 la 11:49 – Raspunde

  Buna ziua. Care este varsta maxima la care se poate pune aparat dentar ?

  • Richard Vencu 18/05/2022 la 10:55 – Raspunde

   Buna ziua, nu exista o varsta maxima pentru folosirea aparatului dentar.

 3. Gloria 04/04/2023 la 08:57 – Raspunde

  Buna ziua, as dori sa stiu daca folositi si aparate dentare Damon, sau un aparat echivalent, cat mai putin invaziv, care sa nu implice neaparat extractii. Multumesc.

  • Richard Vencu 08/04/2023 la 02:01 – Raspunde

   Din pacate, in serviciile clinicii noastre nu se regasesc aparatele dentare autoligaturante (Damon etc). Totusi, nici celelalte aparate fixe nu presupun neaparat extractii dentare; acestea se fac doar in cazul in care lipsa de spatiu intraoral e prea mare pentru alinierea dintilor.

 4. Loredana 24/03/2023 la 10:39 – Raspunde

  Buna ziua, Am o intrebare. Mai trebuie pus un alt aparat pe dinti dupa ce am terminat cu primul si acesta a facut totul bine.

  • Richard Vencu 01/03/2023 la 16:53 – Raspunde

   Da, trebuie un aparat de contentie (care este ca o gutiera) care se poarta noaptea in special.

Comenteaza

Clinica IVORY – Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale .