Oferta igienizare pentru tot anul: CARDUL CHIBZUIT

pentru sănătatea ta orală corectă!

Felicitări, deja ai făcut primul pas spre o sănătate orală corectă: oferta igienizare. Vino să ridici cardul și să beneficiezi deja de prima igienizare și consultație!

Servicii incluse

  • 2 igienizări profesionale, adică detartraj, periaj, air-flow
  • 1 consultație de specialitate
  • 1 plan de tratament
  • 1 radiografie generala

Toate acesta sunt necesare unei igiene orale îngrijite și extrem de importante pentru prevenția sau depistarea în timp util unor afecțiuni înainte de a ajunge la stadiul de urgență, cu dureri și costuri mai mari. De asemenea, sunt importante pentru prevenirea parodontozei, una din cele mai serioase probleme stomatologice. Nu neglija dantura, vino la o consultație completă o dată pe an, si la o igienizare completă o dată la 5-7 luni. Din pacate, igiena orala persoanala de acasa nu este suficienta, aceasta nu indeparteaza in profunzime tartrul depus pe dantura.

În plus vei avea parte de un discount de 10% la orice tratament, atât manoperă cât și materiale stomatologice, dar și o consultanță online gratuită.

De unde poti lua oferta igienizare?

Aceste carduri se pot lua de oricare din sediile Ivory, întrebați la recepție Lakeview (Nord) – Str. Barbu Văcărescu 301-311

Abonament sau plată în avans

Acest Card Chibzuit este o soluție accesibilă pentru tine, iar costul acestuia este de doar 500 lei, cu posibilitatea de a se plati in 2 rate. Marele avantaj este că această sumă este cu 50% mai mică decât prețul de listă standard pentru aceleași servicii. Astfel, poți fi sigur că igiena ta și a familiei tale este îngrijită corect, că dantura voastră strălucește de fiecare dată când zâmbiți.

Oferta igienizare extinsa Family: Cumperi 2 carduri, primesti 4!

Alege 2 oferte igienizare CARDUL Chibzuit pentru tine si inca un membru din familia ta, si inca 2 membri vor beneficia gratuit de aceleasi servicii!

Programeaza-te acum!

Multă sănătate tuturor și grijă la igiena dentară. Programați-vă acum pentru o consultatie și întrebați de Oferta Igienizare: CARDUL CHIBZUIT pentru tot anul!