Mulțumim pentru comentariu

Îți mulțumim pentru comentariu și te invităm să accesezi după un timp, din nou, articolul unde ai comentat pentru a citi răspunsul nostru. Acest lucru nu este necesar dacă ai bifat sa primești conversația prin email, caz în care îți vom trimite automat răspunsul.

Clinica IVORY – Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să te prezinți personal la medicul dentist care te poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Poți urma sugestiile oferite prin internet numai pe propria răspundere.

În cazul în care nu locuiești în București dar dorești să te tratezi la clinica noastră te informăm că avem un acord cu prețuri speciale la hotelul Caro, care are camere de 2, 3 și 4 stele și care se află la 150m distanță de clinică. Pentru timpul liber dintre programări îți recomandăm mall Promenada, aflat la 100m de clinică.