Mulțumim pentru comentariu

Lobby clinica IVORY

Îți mulțumim pentru comentariu și te invităm să citești din nou articolul unde ai comentat pentru a citi răspunsul nostru.

Până atunci poate găsești utile următoarele informații:

 1. Situl clinicii IVORY unde sunt prezentate clinica, echipa precum și ofertele speciale și lista de prețuri: http://ivory.dentfix.ro
 2. Dacă ești pacientul nostru și ai lăsat adresa de email la recepție ar trebui să primești în mod automat acces la portalul pacienților http://pacienti.dentfix.ro unde poți citi informații utile, indicații medicale sau poți consulta istoricul tranzacțiilor tale în clinica IVORY

În cazul în care nu locuiești in București dar dorești să te tratezi la clinica noastră te informăm că avem un acord cu prețuri speciale la hotelul Caro, care are camere de 2, 3 și 4 stele și care se află la 150m distanță de clinică. Pentru timpul liber dintre programări îți recomandăm mall Promenada, aflat la 100m de clinică.

10 gânduri despre “Mulțumim pentru comentariu

 Clinica IVORY – Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Poți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

 1. Ciprian says:

  Buna ziua. Cat timp ar trebui sa dureze ( Daca se indeplinesc toate conditiile ) pt 6 implanturi in partea superioara . Pt ca nu sunt din bucuresti si nu asi vrea sa stau pt o perioada indelungata la hotel. Va multumesc

  • Nu stim, daca aveti os bun se pot monta 6 implanturi intr-o singura zi, inclusiv proteza temporara pe ele. investigatiile ar putea dura 7-10 zile, deci ati face poate doua drumuri.

   Daca aveti lipsa de os si se impune chirurgie atunci sunt mai multe etape cu durate diferite. Trebuie vazuta o analiza CT.

 2. mirancea says:

  ajutatima ca mor de durere ce sa fac am scos o masea de minte si nu mai pot de dureri de o saptamina am luat mereu agocalmin antiinflamator antibiotic si nu imi calmeaza decit putin ce sa fac…

 3. Ruxxiiii says:

  Am avut acum 7 zile o extractie si am facut o radiografie joi si mi-a zis ca trebuie sa iau un antibiotic ca zona unde molarul a fost extras nu s-a refacut deloc , mi-a zis sa iau un antibiotic , dar numai stiu exact ce , tin minte ca incepe cu C ? … Stiti cumva ? (am 17 ani _)

  • Nu stim ce vi s-a recomandat, intrebati direct pe medicul care v-a prescris tratamentul sa va dea o reteta scrisa.

 4. Ce antibiotic este bun pentru stimularea imunitatii dentare ? ( adica pentru refecerea rapida a locului )

 5. Buna ziua,ma numesc miruna,as vrea sa imi spuneti si mie cu aproximativ cam cat mar costa sa imi pun 10 dinti,cu tot cu masele sunt 10 va rog sa ma informati si pe mine.

  Va multumesc.

  • Trebuie facut un plan de tratament si pentru aceasta este nevoie de o consultatie sau macar o radiografie panoramica dupa care sa putem aproxima necesarul de lucrari.

 Clinica IVORY – Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Poți urma sugestiile pe care le veți primi online numai pe propria răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți obține un răspuns mai bun, specific pentru cazul tău, făcând o vizită personal la medicul stomatolog. Programează-te online!