Laser dentar

Parodontoza

9 martie 2018|

Vino la prima consultație Terapia laser pentru parodontoză Parodontoza este în majoritatea cazurilor declanșată de un dezechilibru al aparatului masticator, mai exact al componentei mecanice numită și ocluzie defectă ( dezechilibrată) . [...]

Folosirea laserului în tratamentele stomatologice

26 februarie 2016|Categories: Educație pacienți|Tags: |

Folosirea laserului în stomatologie a fost implementată in anul 1994, în Statele Unite ale Americii. Este o procedură nedureroasă, minim invazivă, care face tratamentul dentar, dar si recuperarea, mult mai usor de suportat de către pacienti. Această tehnică ajută si la eliminarea sentimentelor de teamă de dentist si de anxietate pe care le resimt multe persoane în momentul în care stiu că au nevoie de un tratament stomatologic. Există nenumarate tratamente stomatologice care pot fi făcute cu ajutorul tehnologiei cu laser, care functioneaza prin emiterea unui fascicul puternic de energie, sub forma unei lumini.

Laserul dentar

12 august 2014|Categories: Educație pacienți|Tags: |

Laserul dentar a fost introdus în practica stomatologică în urmă cu aproximativ 30 de ani și a produs inovații remarcabile în tratamentele specifice. Rapid și eficient, tratamentul cu laser dentar l-ar putea înlocui, pe viitor, pe cel tradițional cu freză. Introducerea laserului în domeniul medicinei stomatologice a însemnat trecerea de la proceduri adesea invazive, dureroase și costisitoare la unele minim invazive, de multe ori complet nedureroase și, pe termen lung, mai puțin solicitante din punct de vedere financiar. Date fiind multiplele arii de utilizare a laserului dentar în stomatologie, acest tratament eficace este îmbunătățit constant, în beneficiul pacienților.