Înscriere la newslettere2018-09-08T16:59:30+00:00

Înscriere la newslettere

Prin abonarea la scrisorile noastre lunare vei sta la curent cu ce este nou la clinica IVORY

Prin noul regulament GDPR pentru a primi mesaje promoționale prin email este necesar să optezi în mod explicit pentru acest lucru. Mesajele care țin de desfășurarea serviciilor medicale vor continua să fie trimise fără consimțământ explicit, în virtutea necesității (notificări programări, radiografii, facturări și plăți). Dacă dorești să primești informații de marketing de la clinica IVORY poți completa formularul de mai jos:

Înscriere la newsletter
Folosim serviciul MailChimp pentru transmiterea mesajelor email. MailChimp va prelucra adresa ta de email în conformitate cu regulamentul GDPR.

După trimiterea formularului veți primi un email de confirmare pentru a ne asigura că nu sunteți adăugat(ă) la listă de altcineva fără voia dumneavoastră. După confirmare adresa dumneavoastră de email va putea recepționa informații de la noi. În subsolul fiecărui email există un link de dezabonare cu ajutorul căruia puteți renunța foarte ușor și simplu, oricând, la acest abonament.

Puteți de asemenea să completați acest formular din nou în viitor pentru a modifica tipul de informații pe care doriți să îl primiți. Același tip de control este oferit și în subsolul fiecărui email primit.

ChatbotPollForm-DoNotDelete