Înlocuirea plombelor de amalgam

Ești îngrijorat de sănătatea ta având în vedere plombele tale din amalgam? Înlocuirea acestora cu soluții alternative poate fi o bună opțiune pentru tine. Această decizie în rândul pacienților a devenit și mai populară în zilele noastre, mai ales pentru cei cu anumite probleme de sănătate, un istoric medical aparte sau pur și simplu pentru convingerile tale personale.

De ce ai alege să le înlocuiești?

Această decizie este una personală, bazată pe temeri legate de sănătate, istoric medical și anumite principii personale, dar iată cele mai importante motive pentru care ar trebui și tu să le înlocuiești:

 • Plombele din amalgam conțin mercur, o substanță extrem de toxică pentru organism, prezintă un risc pentru sănătatea unor persoane;
 • Plombele din compozit sunt mult mai estetice și arată mai mult precum un dinte natural;

Procesul de înlocuire al plombelor din amalgam

Odată ce te-ai decis să înlocuiești plomba din amalgam, te poți programa la medicul tău dentist pentru o consultație, el va determina cea mai bună opțiune pentru tine pe termen lung. Programează-te aici.

Procesul de sustragere a plombei din amalgam este unul menit să vă protejeze expunerii la orice material din acea plombă, dentistul dumneavoastră știe procedurile corecte pentru această operațiune. Apoi, acesta va înlocui plomba cu una dintr-un material autohton adecvat, non-metalic.

Programează-te acum o vizită de urgență la medicul dentist dacă:

  Simți dureri ale dinților;

Durerea dinților durează deja de o zi sau două;

Durerea este persistentă și insuportabilă;

Ai făcut febră, dacă ai dureri ale urechii, ale mandibulei sau când deschizi gura;

Ai dificultăți în a respira sau a înghiți;

Ți s-a umflat fața, obrazul sau ganglionii limfatici;

Ai avut o infecție la dinte înainte;

– Te simți stresat sau abătut din cauza unor probleme stomatologice;

Oferta implanturi: Câte implanturi, atătea discount-uri!

oferta implanturi

Clinica Ivory Dentfix București îți propune cea mai avantajoasă oferta implanturi, pentru ca tu să te poți bucura de un zâmbet mai complet și mai sănătos la un cost mult mai acceptabil, fără niciun rabat de la calitatea materialelor implantului sau a manoperei medicilor specialiști. Pe lângă noul tău zâmbet, fii pregătit să poți mânca și mesteca din nou cu încredere, pentru o mai bună digestie și alimentație a organismului tău.

Oferta implanturi face referire la toate tipurile de implanturi disponibile în clinica noastră, cu prețuri de la 2.400 RON  (implant marca Alpha Bio), iar discount-urile se aplică după cum urmează:

 • -10% pentru 1 implant
 • -20% pentru 2 implanturi
 • -30% pentru 3 implanturi
 • -40% pentru 4 implanturi

Cere mai multe detalii despre oferta implanturi, programează-te rapid și tratează-te în siguranță la un specialist de la clinica noastră din București.

Modalități plată și alte oferte

Acceptăm cele mai avantajoase metode de plată pentru ca ție să îți fie cât mai comod. Vezi mai jos toate metodele de plată pentru oferta implanturi și întreabă-ne cu ce alte oferte poți combina pentru un preț mai avantajos.

 • plata integrală sau în tranșe direct în clinică, în timpul tratamentului tău pentru implanturi
 • rate fără dobândă, prin cardul de cumpărături Star Forte de la Banca Transilvania. Afla aici mai multe.
 • rate până la 5 ani (60 rate) prin sistem avantajos de creditare TBI Pay. Cere aici o simulare.

Clinică sigură Covid19

Clinica noastră a luat toate măsurile impuse în timpul pandemiei Covid19 de către Organizația Mondială a Sănătății pentru siguranța deplină și confortul tău în timpul tratamentului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vedeți aici lista completă de măsuri din clinica noastră.

Cum ajungi la noi

 • Metrou – Stația Aurel Vlaicu
 • STB – Linie 605
 • Mașina personală – Parcare subterană
 • Uber / Taxi / alte mijloace de transport în comun