Înlocuirea plombelor de amalgam

Ești îngrijorat de sănătatea ta având în vedere plombele tale din amalgam? Înlocuirea acestora cu soluții alternative poate fi o bună opțiune pentru tine. Această decizie în rândul pacienților a devenit și mai populară în zilele noastre, mai ales pentru cei cu anumite probleme de sănătate, un istoric medical aparte sau pur și simplu pentru convingerile tale personale.

De ce ai alege să le înlocuiești?

Această decizie este una personală, bazată pe temeri legate de sănătate, istoric medical și anumite principii personale, dar iată cele mai importante motive pentru care ar trebui și tu să le înlocuiești:

  • Plombele din amalgam conțin mercur, o substanță extrem de toxică pentru organism, prezintă un risc pentru sănătatea unor persoane;
  • Plombele din compozit sunt mult mai estetice și arată mai mult precum un dinte natural;

Procesul de înlocuire al plombelor din amalgam

Odată ce te-ai decis să înlocuiești plomba din amalgam, te poți programa la medicul tău dentist pentru o consultație, el va determina cea mai bună opțiune pentru tine pe termen lung. Programează-te aici.

Procesul de sustragere a plombei din amalgam este unul menit să vă protejeze expunerii la orice material din acea plombă, dentistul dumneavoastră știe procedurile corecte pentru această operațiune. Apoi, acesta va înlocui plomba cu una dintr-un material autohton adecvat, non-metalic.

Programează-te acum o vizită de urgență la medicul dentist dacă:

  Simți dureri ale dinților;

Durerea dinților durează deja de o zi sau două;

Durerea este persistentă și insuportabilă;

Ai făcut febră, dacă ai dureri ale urechii, ale mandibulei sau când deschizi gura;

Ai dificultăți în a respira sau a înghiți;

Ți s-a umflat fața, obrazul sau ganglionii limfatici;

Ai avut o infecție la dinte înainte;

– Te simți stresat sau abătut din cauza unor probleme stomatologice;

Angajatorul tău are contract de parteneriat cu noi? Te rugăm să introduci mai sus adresa ta de email de serviciu pentru a accesa beneficiile.