ECHIPA

Gata să îți ofere serviciile stomatologice accesibile ție!

  • Tot
  • Aviației
Aviației
Ortodonție
Aviației
Endodonție, protetică și estetică
Aviației
Specialist Parodontologie
Aviației
Specialist Protetică
dr. Sinziana Constantinescu
Aviației
Medic dentist ortodont
4.8 din 5 (49 pacienți)
Sînziana este medicul nostru specializat în ortodonție și care consultă majoritatea picilor
Aviației
chirurg dento-alveolar
Alexandru este chirug dento-alveolar, cu experienta in stomatologia digitala
Aviației
manager clinica
Adnana este un manager de clinica energic, asa cum ii sta bine unui fost sportiv de performanta

Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm echipa medicală care vă va deservi în cursul tratamentului dumneavoastră. Cu o vechime mai mare de trei ani, cooperarea între medicii diverselor specialități se desfășoară acum în cele mai bune condiții pentru a livra un tratament perfect din toate punctele de vedere.

Am introdus și un sistem de evaluare pentru echipa medicală, vizibil acum cu steluțe la fiecare medic prezentat mai jos. Medicina dentară este atât un domeniu al preciziei cât și un domeniu al artei. Dacă acolo unde precizia este necesară medicii specialiști și instrumentele cele mai bune pot să livreze fără probleme ceea ce este necesar, în ceea ce privește arta gusturile sunt împărțite. De multe ori acolo unde toți medicii cad de acord că o lucrare arată foarte bine ca formă, funcționalitate și culoare, pacienții pot să aibă opinii diferite. Noi suntem de acord să livrăm pacienților ceea ce se solicită chiar dacă nouă nu ne place, cu toate acestea este bine să luați cu un pic de sare notele de mai jos: în timp ce medicii endodonți de la care se așteaptă precizie vor avea note de 5 sau foarte apropiate, cei care efectuează lucrări protetice pot fi „penalizați” la evaluarea artistică destul de ușor. Asta nu înseamnă că ei nu sunt, de asemenea, foarte competenți în specialitatea lor.

Ca pacient al nostru vă vom trimite un email la aproximativ două săptămâni după ultimul tratament cu link către formularul nostru de evaluare. Completarea lui durează câteva minute și pe lângă întrebările de rutină am introdus și o rubrică cu text liber pentru orice doriți să ne comunicați folosind cuvintele dumneavoastră. Apreciem foarte mult timpul oferit pentru completarea respectivului formular.