Dureri ale măselelor de minte


Ai dureri deranjante de la măselele de minte? Noi știm cât de stresante pot fi. Acestea sunt imprevizibile, iar majoritatea persoanelor au dureri din cauza lor până în apropierea vârstei de 30 de ani. Uneori acestea sunt afectate sau chiar blocate în interiorul gingiei, ceea ce cauzează durere sau inflamarea gingiei. Aceste măsele de minte afectate pot cauza probleme mai serioase, inclusiv infecții sau afectarea dinților din jur. Simptome precum umflarea și inflamarea gingiei pot fi un indicator că acestea trebuie extrase cât mai rapid, programează-te acum.

Simptome

Când măselele de minte încep să crească, durerea se simte imediat. Primele semne pot fi dureri ale maxilarului superior sau inferior, iritarea, înroșirea sau inflamarea gingiei. Pot apărea chiar dureri de cap sau ale urechilor.

Durerea poate varia de la ceva ușor și acceptabil, până la pulsații sau durere constantă ce îți îngreunează deschiderea gurii, sau chiar periajul dinților din apropierea acesteia. Pot apărea chiar sângerări ale gingiei, respirație urât mirositoare sau dificultăți în a mânca și a înghiți. Cele mai afectate pot conduce la degradarea măselei sau chiar cavități.

Toate aceste simptome dacă sunt ignorate pot conduce la infecții și la afectarea dinților din apropierea lor. Tratați din timp această problemă, mergeți la un control stomatologic periodic, vă puteți programa chiar acum.

Care sunt cauzele durerii?

De cele mai multe ori, măselele de minte trebuie extrase. Unele persoane au 4 măsele de minte, iar în cazul altora nu toate cresc. Totuși, când acestea apar, de regulă nu au spațiu suficient să se dezvolte, astfel vor crește într-o poziție anormală.

Atunci, acestea creează probleme precum infecții, chisturi, degradare dinților din jur. Această durere este comună, deci nu este nevoie să vă impacientați. Dacă le simțiți, trebuie să mergeți la dentist, problemele mai grave pot fi evitate dacă le scoateți.

Programează-te acum o vizită de urgență la medicul dentist dacă:

Simți dureri ale dinților;

Durerea dinților durează deja de o zi sau două;

Durerea este persistentă și insuportabilă;

Ai făcut febră, dacă ai dureri ale urechii, ale mandibulei sau când deschizi gura;

Ai dificultăți în a respira sau a înghiți;

Ți s-a umflat fața, obrazul sau ganglionii limfatici;

Ai avut o infecție la dinte înainte;

Te simți stresat sau abătut din cauza unor probleme stomatologice;

Oferta implanturi: Câte implanturi, atătea discount-uri!

Clinica Ivory Dentfix București îți propune cea mai avantajoasă oferta implanturi, pentru ca tu să te poți bucura de un zâmbet mai complet și mai sănătos la un cost mult mai acceptabil, fără niciun rabat de la calitatea materialelor implantului sau a manoperei medicilor specialiști. Pe lângă noul tău zâmbet, fii pregătit să poți mânca și mesteca din nou cu încredere, pentru o mai bună digestie și alimentație a organismului tău.

Oferta implanturi face referire la toate tipurile de implanturi disponibile în clinica noastră, cu prețuri de la 2.400 RON  (implant marca Alpha Bio), iar discount-urile se aplică după cum urmează:

 • -10% pentru 1 implant
 • -20% pentru 2 implanturi
 • -30% pentru 3 implanturi
 • -40% pentru 4 implanturi

Cere mai multe detalii despre oferta implanturi, programează-te rapid și tratează-te în siguranță la un specialist de la clinica noastră din București.

Modalități plată și alte oferte

Acceptăm cele mai avantajoase metode de plată pentru ca ție să îți fie cât mai comod. Vezi mai jos toate metodele de plată pentru oferta implanturi și întreabă-ne cu ce alte oferte poți combina pentru un preț mai avantajos.

 • plata integrală sau în tranșe direct în clinică, în timpul tratamentului tău pentru implanturi
 • rate fără dobândă, prin cardul de cumpărături Star Forte de la Banca Transilvania. Afla aici  mai multe.
 • rate până la 5 ani (60 rate) prin sistem avantajos de creditare TBI Pay. Cere aici o simulare.

Clinică sigură Covid19

Clinica noastră a luat toate măsurile impuse în timpul pandemiei Covid19 de către Organizația Mondială a Sănătății pentru siguranța deplină și confortul tău în timpul tratamentului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vedeți aici lista completă de măsuri din clinica noastră.

Cum ajungi la noi

 • Metrou – Stația Aurel Vlaicu
 • STB – Linie 605
 • Mașina personală – Parcare subterană
 • Uber / Taxi / alte mijloace de transport în comun