Cosmetica dentară are beneficii importante pentru pacient și pentru dantura acestuia. Cine nu își dorește un zâmbet luminos, perfect, care să îl pună în valoare și să îi crească încrederea în sine? Cosmetica dentară te ajută nu doar să ai dinți mai frumoși, ci și sănătoși. Iată câteva dintre aceste proceduri care te vor ajuta să ai un zâmbet perfect:

Cosmetică dentară – Albirea

Această procedură poate fi recomandată fie pentru a scăpa de petele de pe dinți, care pot avea diferite cauze, printre care fumatul și consumul de cafea, fie pentru ca dinții unui pacient să devină mai albi și mai strălucitori. Cel mai bine este ca albirea dinților să aibă loc într-un cabinet profesional, unde medicul folosește un gel special pentru albirea dinților. Efectul de albire va dura de la câteva luni, până la câțiva ani, în funcție de fiecare persoană în parte.

Programează-te rapid și tratează-te în siguranță la un specialist de la clinica noastră din București. Poți plăti în rate fără dobândă.

 

Bondingul dentar

O altă procedură de cosmetică dentară prin care vei îmbunătăți aspectul dinților este bondingul dentar. Procedura este una complexă și presupune folosirea unui material compozit cu care se va umple un dinte ciobit, spart, o strungăreață sau se va modifica lungimea unui dinte. Materialul compozit va fi fixat cu ajutorul laserului. De asemenea, tehnica bondingului dentar poate să fie utilizată și pentru tratarea cariilor de mici dimensiuni.

Fațetele dentare

Fațetele dentare pot corecta probleme de culoare și de contur ale dinților. Procedura implică aplicarea pe dinți a unor învelișuri care imită perfect aspectul dintelui.

Aceste fațete dentare pot fi confecționate din porțelan, din rășini compozite sau din ceramică.Cele din porțelan sunt cele mai indicate,pentru că au aspectul cel mai apropiat de cel al dinților. În timpul procedurii poate fi nevoie de anestezie locală, în funcție de complexitatea intervenției.

Cel care va decide care este procedura de cosmetică dentară care se potrivește cel mai bine unui pacient este medicul stomatolog. Programeaza-te acum la un specialist Ivory, vezi preturile noastre promotionale.