Cum am conceput clinicile

și ce impact are filosofia noastră asupra pacienților

Scopul rețelei de clinici IVORY

IVORY și-a propus de la bun început să ofere cele mai bune servicii medicale din sfera stomatologiei atât în București cât și în România.

Pentru atingerea acestor obiective am luat în calcul absolut toate aspectele care contribuie, vizibil sau invizibil, la atingerea acestui deziderat.

Echipa medicală

În primul rând am construit o echipă medicală capabilă să răspundă celor mai complicate dar și celor mai simple situații întotdeauna cu cel mai mare nivel de calificare. Conceptul de echipă multidisciplinară își dovedește eficiența în fiecare zi. În mod evident, acest concept nu poate fi replicat în absolut orice locație, de aceea unele dintre clinicile noastre au statut de centre de excelență, locuri în care pacienții cu probleme complicate efectuează o parte mai dificilă de tratament.

În echipa noastră avem medici specializați pentru chirurgie, implantologie, parodontologie, endodonție, protetică dentară și ortodonție. Prin specializare se înțeleg diversele forme de învățământ post-universitar, cu durata între 3 și 5 ani (practic ajungându-se la un total de 9-11 ani de studiu în medicină) după care medicii depășesc faza de medic stomatolog generalist și devin medici specialiști.

Astfel dacă un pacient necesită un tratament complex, în clinica IVORY fiecare etapă este realizată de un medic specializat pentru etapa respectivă: chirurgia și implantologia se realizează de medicul chirurg, protetica se realizează de medicul specialist protetician, tratamentele pe canal se realizează de medicul endodont, aparatele dentare se montează de medicul ortodont, iar boala parodontală este tratată de medicul parodontolog. În acest fel ne asigurăm pacienții că beneficiază de potențialul maxim pe care clinica noastră îl poate oferi din punctul de vedere a pregătirii medicilor.

Tehnologia

IVORY investește continuu în tehnică și echipamente de ultimă generație și menține nivelul medicilor pe vârful cercetărilor din fiecare domeniu al stomatologiei. Tehnica utilizată este esențială pentru ca medicii specialiști chiar să poată efectua tratamentele avansate pentru care s-au specializat.

Astfel clinica se menține permanent pe valul progresului tehnologic în domeniul serviciilor stomatologice.

Ambient

Am considerat că nu este suficient doar prestarea unui serviciu de calitate, acesta trebuie primit de pacienți într-o stare de relaxare și confort pe care am căutat să o creăm atât în spațiul de așteptare cât și în toate cabinetele stomatologice. Sperăm că atmosfera modernă și relaxantă din clinică va face experiența fiecărui pacient cât mai plăcută și va schimba percepția generalizată a fricii de dentist.

Sistem de management ISO 9001-2015 certificat internațional

siglă ISO 9001IVORY Dentfix (Dent Fix Pro SRL) este certificată din anul 2015 sub standardul ISO 9001 de către TUV Rheinland privitor la sistemul de management al activităților. Prin procedurarea activităților din clinică dorim să menținem un nivel excelent al serviciilor care să devină transparent din punct de vedere al variabilelor proceselor de afaceri precum rotația personalului, modificarea condițiilor de piață și a reglementărilor legale. Conducerea activităților într-un sistem predictibil este menită să confere un spor de siguranță și de confort tuturor pacienților noștri.
TUV Rheinland precizează că nu certifică calitatea actului medical în sine, neavând competențe în acest sens.

Evaluarea IVORY realizată de pacienții noștri

4.77 din 5 (feedback de la 653 pacienți)
Citește mai multe statistici despre IVORY Dentfix