Cea mai bună chirurgie dentară din București

Cea mai bună chirurgie dentară din București

În această pagină găsești răspunsuri la următoarele întrebări:

Pachetele anului 2018

Prețul include kitul PRGF și manopera chirurgicală asociată, dar nu include eventualele materiale sintetice necesare (precum osul artificial)

PRGF

LEI650
 • sau 140 EURO
 • ÎN ACEST PREȚ îți oferim extracția oricărui tip de dinte cu excepția molarului de minte, dublată cu tratament cu plasmă bogată în factori de creștere (PRGF) pentru formarea rapidă a osului în alveolă.
 • Rezultatul este reprezentat de un timp mult mai mic de așteptare până la operația de inserare a implantului dentar, care va avea loc într-un os de calitate superioară.
 • Dacă doriți să aflați mai multe atunci…

PRGF AUTOLOG

LEI3150
 • sau de la 680 EURO
 • ÎN ACEST PREȚ îți oferim manoperele de recoltare os autolog din ramul ascendent, confecționarea materialului de adiție din prelucrarea acestui os împreună cu plasmă bogată în factori de creștere (PRGF) și reconstrucția osoasă ghidată folosind materialul autolog obținut.
 • Rezultatul este reconstrucția rapidă și de calitate a osului maxilar pentru acceptarea unui implant dentar, într-un timp mult mai scurt decât prin procedeele clasice.
 • Dacă doriți să aflați mai multe atunci…

PRGF IMPLANT

LEI2950
 • sau de la 640 EURO
 • ÎN ACEST PREȚ îți oferim manoperele de reconstrucție osoasă folosind plasmă bogată în factori de creștere și os autolog, operații efectuate în timpul ședinței de implant dentar (costul implantului nu este inclus).
 • Avantajul este acceptarea mai ușoară a implantului și reducerea drastică a timpului de așteptare până la montarea coroanei permanente.
 • Dacă doriți să aflați mai multe atunci…

Vezi cine îți va efectua tratamentul chirurgical

dr. Adina Fulea
dr. Adina Fuleachirurg dento-alveolar

Personal

Gătește fenomenal
Familia este religie
Îi place sportul și merge cu bicicleta sau înoată
Iubește marea și căldura
Merge la concertele lui Bocelli dar nu refuză nici Rammstein
E foarte de gașcă cu prietenii. Știu ei de ce!
Nu prea îi plac prăjiturile și ciocolata. Înghețata merge!
Este blândețea întruchipată

Carieră

A învățat stomatologie mai mult de 10 ani
Este medic specialist în chirurgie dento-alveolară
A participat la peste 40 de cursuri postuniversitare
Iubește meseria aleasă
Bunicul ei a fost printre primii dentiști din România! Adina este a treia generație!
Are mâna ușoară și lucrează fără durere
Pune profesionalismul pe primul plan
Nu face compromisuri la calitate
Lucrează cu plăcere pentru pacienți de orice vârstă
Are experiență din clinica de urgențe
Din nou, este blândețea întruchipată!

Dr. Mircea Opriș
Dr. Mircea OprișChirurg dento-alveolar
<h4>Experiență</h4>
Medic specialist în chirurgie dento-alveloară și efectuează tratamente pentru implanturi dentare, intervenții chirurgicale de reconstrucție a oaselor maxilare, chirurgie pre-protetică, precum și tratamente protetice avansate abordând tot spectrul de restaurări estetico-funcționale, inclusiv restaurări într-o singură sedintă în sistem CAD-CAM

ce spun CLIENȚII Ivory

La clinica Ivory am descoperit oameni minunați și dedicați profesiei de medic stomatolog, profesionalism, competență la maxim, atenție și grijă deosebită pentru pacienți și multă, multă dăruire și har. Mulțumesc din suflet doamnei dr. Adina Fulea, doamnei dr. Ada Zamfir, doamnei dr. Dalma Nagy, domnului dr. Attila Benedek și tuturor doamnelor asistente.

 Cornelia Benea, avocat

Locuiesc în Germania și am avut ocazia să încerc serviciile mai multor cabinete din Berlin. Prefer, cu toate acestea, să vin la doamna doctor Fulea pentru că primesc mereu un tratament excelent. Mai mult, în timp ce clinica Ivory este dotată la nivelul celor mai performante clinici de aici, prețul serviciilor este mult mai accesibil. Sănătatea danturii mele este foarte importantă și de aceea doresc să fiu pe mâna celor mai buni specialiști!

 Doralina Lazăr, project manager

Recomand cu toată încrederea pe dra doctor Dalma deoarece am obținut rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt, iar lucrările stomatologice au fost efectuate într-o ambianță foarte plăcută și fără durere.

 Leaca Mihai Cristian, medic

Întrebări și răspunsuri despre ofertă

ce beneficii îți aduce oferta IVORY

Pentru segmentul de pacienți care poate efectua o operație chirurgicală 2-în-1, adică și reconstrucția osoasă și implantul dentar, o singură sesiune de chirurgie poate aduce economii mari la manoperă. Costurile cu sala, instrumentele și personalul medical sunt, în această situație, reduse substanțial.

Tratamentul cu plasmă PRGF nu este nici mai dureros nici mai puțin dureros față de opțiunea clasică, fără PRGF. Totuși după tratament, în cazul în care s-a folosit PRGF, corpul nu va mai avea o reacție tip corp străin și plaga nu se va mai inflama, nu se va forma edem și nici nu va durea la fel de intens ca în cazul tratamentului clasic.

Clinica nu poate oferi credit din fonduri proprii din moment ce facem deja toate eforturile să menținem prețurile cât mai jos. Totuși aveți următoarele opțiuni de eșalonare a plăților:

 • plătiți treptat, pe măsura efectuării tratamentului. Uneori tratamentele pot să dureze mai multe luni sau chiar 1-2 ani. Nu trebuie să plătiți nimic în avans ci doar pe etapele realizate
 • apelați la un credit de nevoi medicale oferit de o instituție abilitată în acest sens. Citiți secțiunea Soluții financiare pentru mai multe detalii

Plasma PRGF se obține din sângele pacientului și este complet compatibilă cu corpul acestuia în toate operațiile chirurgicale prin procedee specifice de laborator. Mai multe informații se găsesc în finalul paginii sau în acest articol: Tratamentul cu plasma PRP

Deși oferta noastră prezintă trei planuri, ele nu pot fi alese întâmplător de pacient. În ceea ce privește extracția pacientul poate opta între o extracție clasică, mai ieftină, și una cu reconstrucție alveolară cu plasmă PRGF, mai scumpă, dacă se grăbește cu inserarea unor implanturi în zona în care se elimină dintele natural. Ultimele două planuri sunt posibile, la recomandarea medicului, pentru pacienții care au nevoie de reconstrucție osoasă și situația clinică le permite una sau alta dintre opțiuni.

Nu există contraindicații totuși există situații în care fracționarea plasmei din sânge nu reușește.Una din cauzele de eșec este colesterolul mărit în sânge (cam peste 270), caz în care fracțiunile obținute nu pot fi utilizate în scop chirurgical.Succesul sau eșecul se constată imediat după fracționarea la centrifugă, moment în care medicul chirurg poate decide continuarea operației pe protocol PRGF sau schimbarea către protocolul clasic, cu materiale de sinteză.

Pentru operații simple precum reconstrucția osoasă sau alveolară sunt suficiente 4 fiole a 9ml, adică 36ml.Pentru operații mai ample precum sinus lift se folosesc 8 fiole, adică se extrag 72ml de sânge. Ca reper, donarea de sânge pentru Crucea Roșie presupune extragerea unei doze de 400ml.

Primul beneficiu este cel medical, rezultatul operațiilor fiind mai bun decât în cazul procedeelor clasice.Al doilea beneficiu este cel de timp, pacientul finalizând tratamentul cu multe luni în avans față de cazul procedeelor clasice.Al treilea beneficiu este un preț mai mic, datorită înlocuirii materialelor sintetice cu material autolog (extras de la pacient).

Trimite-ne întrebarea ta:

Soluții financiare

dacă lipsa fondurilor te împiedică să beneficiezi de tratamentul binemeritat

Alege dintre cele două soluții financiare pentru plata tratamentelor medicale:

Credite de nevoi personale pentru scopuri medicale de la CEC Bank

Poți accesa un credit personal pentru scopuri medicale la CEC Bank  în următoarele condiții:

Suma maximă 30.000 lei
Perioada maximă 5 ani
Perioadă de grație maximă 360 zile calendaristice
Vârsta minimă a celui care contractează creditul (pacient sau rudă de gradul I sau II) 18 ani
Vârsta maximă a celui care contractează creditul, la data rambursării 70 ani
Dobândă variabilă ROBOR 3M + 3%
Venituri acceptate venituri nete certe cu caracter de permanență (salarii, pensii, activități agricole, activități independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)
Asigurare inclusă valabilă în întreaga lume pentru riscul de deces și invaliditate permanenta totala, iar pentru șomaj doar în Romania

Dosarul de credit conține documentele uzuale plus factură proformă emisă de clinica IVORY. După aprobarea creditului de CEC Bank te poți prezenta la clinică în termen de 30 zile, pentru efectuarea tratamentului.

Credite de nevoi personale pentru scopuri medicale acordate în parteneriat de la CEC Bank

Poți accesa un credit personal pentru scopuri medicale acordate în parteneriat la CEC Bank  în următoarele condiții:

Suma maximă 10.000 lei
Perioada maximă 1 an
Vârsta minimă a celui care contractează creditul (pacient sau rudă de gradul I sau II) 18 ani
Vârsta maximă a celui care contractează creditul, la data rambursării 70 ani
Dobândă 0%
Comisioane 0%
Venituri acceptate venituri nete certe cu caracter de permanenta (salarii, pensii, activități agricole, activități independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.)
Asigurare inclusă valabila în întreaga lume pentru riscul de deces si invaliditate permanenta totala, iar pentru șomaj doar în Romania

Dosarul de credit conține documentele uzuale plus factură proformă emisă de clinica IVORY. După aprobarea creditului de CEC Bank te poți prezenta la clinică în termen de 30 zile, pentru efectuarea tratamentului.

Alte bănci care acordă credite ce pot fi utilizate pentru plata tratamentelor medicale

OTP Bank – Credit Pentru Sănătate

https://www.otpbank.ro/persoane-fizice/credite/credit-pentru-sanatate 

BRD – Creditul Pentru Tratamente Medicale

https://www.brd.ro/persoane-fizice/credite/alte-credite-si-servicii/creditul-pentru-tratamente-medicale 

Banca Transilvania – Creditul Pacient

https://www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/credite/alte-tipuri-de-credite/creditul-pacient/ 

Contactează-ne prin oricare din aceste 4 metode rapide

dacă ești decis să vii la consultație

1

Completarea formularului de programare online este singura modalitate de a obține consultația gratuită. Programarea prin telefon, chat sau la recepție va implica un tarif normal pentru consultație.

Cum funcționează consultația gratuită: se achită 150 lei inițial și suma se deduce apoi din prima plată care cumulează mai mult de 1000 lei de la începutul tratamentului.

dacă mai vrei informații

2

3

dacă vrei să te sunăm noi

4

Completează numărul tău de telefon și te sunăm cel târziu în următoarea zi lucrătoare

Comenteaza

Clinica IVORY – Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale .