Ce spun pacienții noștri?

Recomand cu toată încrederea pe dra doctor Dalma deoarece am obținut rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt, iar lucrările stomatologice au fost efectuate într-o ambianță foarte plăcută și fără durere.

Leaca Mihai Cristian

Cafeaua este foarte buna 🙂

Gherghe Petre

O experienta deosebit de placuta. Personal profesionist si cald precum si dotare la standarde inalte.

Mihaela Hodivoianu

F bine

Cosor linda

Multumesc pentru tot si va recomand cu mare drag oricand.

POPESCU ELENA

Profesionalism ! Asta inseamna TOTUL ! Adica : amabilitate, grija pentru confortul fizic si psihic al pacientului, calitatea excelenta a tratamentelor.

Dorin Gusetu

Personal foarte amabil. Cadre medicale profesioniste. Experiența a fost foarte plăcuta.

Diana Gagean

Va felicit pentru serviciile oferite.

Florea Constantin

Imi exprim speranta ca la final voi fi multumit !

Mincea Danut

am fost intampinata si tratata intotdeauna foarte bine de catre tot personalul, toti medicii clinicii dvs au dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi veni si in continuare la clinica dvs. Dnei dr Adina Fulea ii transmit felicitari din tot sufletul pentru tot ceea ce face , este un mare profesionist , si, in primul rand, un mare OM. Va doresc mult succes in continuare!

Laura Ionescu

O echipa de oameni inimosi. Fiindca locuiesc in strainatate, am fost ajutat cu tot privitor la hotel si transport, incluzand analize si radiografii. Am avut niste problem cu “chist in sinusul maxilar” si am fost ajutat sa gasesc un foarte bun doctor ORL.

Ion Sufana

Tratamentul medicului pe toata perioada consultatiei a fost excelent, medicul a data dovada de intelegere, dialog cu pacientul si ascultarea opiniei acestuia legate de problemele de sanatate. As recomanda medicul Nagy Dalma.

Cristina Cocan

O echipă minunată de medici tineri, profesioniști și inimoși. Am avut nevoie de mai multe operații destul de dificile, cu timp îndelungat de vindecare și astăzi mănânc din nou, râd și zâmbesc fără reâinere. Din punct de vedere estetic lucrările au o culoare pur și simplu genială. Felicitări !!! și mulțumesc întregii echipe Ivory Dentfix, clinica perfectă, unde merg cu încredere.

Cristina Ionescu

🙂

Anonim

Foarte bine

Anonim

Sunt satisfacuta de serviciile clinici. Revin de fiecare data cu incredere.

Anonim

Deosebit profesionalism. Dr Fulea, Dr Zamfira si Dr Benedek au dat dovata de pragmatism, abordare corecta si profesionala. Cea mai buna experinta intr-un cabinet stomatologic, cu o echipa de medici si asistenti de pana acum (in ultimii 50 de ani 🙂 )

Florin Muraru

Ați auzit de expresia “Unde pune ea mâna, pune și Dumnezeu mila”? Ei, așa zic eu ca e și cu Adina Fulea. Dar pacienții dumneaei știu despre ce vorbesc. Mulțumim. Mihaela și Marius.

Mihaela Albu și Marius Ola

Locuiesc în Germania și am avut ocazia să încerc serviciile mai multor cabinete din Berlin. Prefer, cu toate acestea, să vin la doamna doctor Fulea pentru că primesc mereu un tratament excelent. Mai mult, în timp ce clinica Ivory este dotată la nivelul celor mai performante clinici de aici, prețul serviciilor este mult mai accesibil. Sănătatea danturii mele este foarte importantă și de aceea doresc să fiu pe mâna celor mai buni specialiști!

Doralina Lazăr, Project manager

Este un loc adecvat secolului in care trăim, modern, super igienic si foarte primitor, mi-e drag sa vin de fiecare data, am scăpat de traumele pe care mi le provoca mersul la dentist.

Petre Niculina

Foarte încantată de prima mea vizită la clinica IVORY. Recepția, asistentele medicale, d-na Dr. Ionescu Diana (detartraj) și d-nul Dr. Neagă Horia (endodonție) foarte primitori, cu zâmbetul pe buze și o mâna de lucru excelentă. Prima dată în viața mea am avut un detartraj făcut bine, mulțumesc Dr. Ionescu Diana. Dr. Neagă Horia, m-a uimit faptul că ați explicat în amănunt cum s-a dezvoltat problema și cum se poate rezolva. Bravo la toată echipa și vă doresc mult succes!

Loredana Constantin

Dl dr Caster este un doctor exceptional, foarte bine pregatit si cu multa intelegere fata de pacient! Sunt foarte multumita!

Iulia

Cei mai buni specialisti, intreg personalul este minunat si se lucreaza cu cea mai mare atentie si daruire, lucru foarte rar! Am venit crezand ca voi pierde o buna parte din dantura dar nu a fost cazul! Recomand cu incredere acest loc magic, cu energie pozitiva si oameni profesionisti!!!

Muntean Profira Nicoleta

Cu toții căutăm un dentist la care să nu ne doară nimic, unde să nu ne deranjeze sunetul strident al frezei, care să ne înțeleagă fobiile, să ne facă plombe pe care să le lăsăm moștenire nepoților )…eu sunt fericită, am găsit un astfel de dentist la clinica IVORY

Voica Silvia Potângă, artist la Corul Radio

Încă de la prima vizită am fost încântat de acuratețea și simplitatea lucrărilor dr. Adina Fulea. Dantura mea a prezentat de-a lungul anilor tot felul de probleme și am căutat de mult timp un medic stomatolog care să întrunească o serie de calități ca: profesionalism, atenție la detaliu, dialog și flexibilitate.

Vlad Roman, Licențiat litere

Am apelat întotdeauna cu încredere la Dr. Adina Fulea, un doctor mereu la zi cu ce se petrece în domeniul stomatologic. Am beneficiat la cabinet de tehnologie stomatologică și materiale de calitate superioară. Apreciez flexibilitatea programărilor și disponibilitatea doctorului. Tratamentul stomatologic are un raport preț/calitate excelent.

Claudia Popa, instructor de șah pentru copii

Profesionalismul și calitatea umană deosebită a Doamnei Doctor Adina Fulea și a echipei sale, atmosfera foarte plăcută a clinicii au eliminat orice disconfort și au condus la rezultate excelente. Recomand Clinica Ivory cu toată încrederea!

Ioana Gheracostea, Avocat

Sunt foarte mulțumită de comportamentul personalului și în special de comportamentul domnișoarei dr.DALMA care prin atitudinea plăcută afișată față de pacienți a reușit să mă atragă să îi devin pacient.

Sunt mulțumită mai ales de cunoștințele sale medicale, de care dă din plin dovadă, și mă bazez foarte mult ca problema care m-a adus la acest cabinet să fie rezolvată cu profesionalism de frumușica și scumpa mea doctorță.

Eliza Tomescu

Am efectuat o lucrare foarte complexă, cu operații chirurgicale, lucrări endodontice și protetice și pot spune că sunt foarte mulțumită pentru profesionalismul cu care am fost tratată, pentru respectul acordat timpului și programului personal și nu în ultimul rând pentru rezultatul obținut în urma stăruinței susținute a medicului de a se asigura că sunt complet satisfăcută.

Am îndrăgit-o pe doamna doctor Adina Fulea care are o atitudine deschisă și prietenoasă și care m-a făcut să mă simt ca la mine acasă într-o clinică medicală.

Maria Coarfa, pensionar

Recomand tuturor serviciile doamnei doctor Dalma Nagy pentru orice intervenție stomatologică.

Gabriel Buta, Supply Chain Manager

Multumesc pentru increderea insuflata si atentia deosebita acordata fiului meu, David!

Cernat Anca

Recomand clinica IVORY pur și simplu pentru tot!

Ana Bejan, specialist credite

Recomand clinica IVORY pentru pentru profesionalism și pentru calitatea lucrărilor

Bogdana Lazar

Recomand clinica IVORY pentru orice fel de intervenție stomatologică!

Albu Florentina

Servicii foarte ok. Personalul foarte amabil. In clinica gasesti atat medici tineri (si ambitiosi) dar si oameni cu experienta. Gasesc asta un avantaj deoarece poti beneficia de mai multe opinii in privinta tratamentului. Atmosfera placuta. Cu siguranta voi reveni. Multumesc

Marius Toderica

Recomand clinica IVORY și pe d-na doctor Adina Fulea pentru oricare dintre activitățile dentare, în special pentru implanturi

Adina Popescu, traducător

La clinica Ivory am descoperit oameni minunați și dedicați profesiei de medic stomatolog, profesionalism, competență la maxim, atenție și grijă deosebită pentru pacienți și multă, multă dăruire și har. Mulțumesc din suflet doamnei dr. Adina Fulea, doamnei dr. Ada Zamfir, doamnei dr. Dalma Nagy, domnului dr. Attila Benedek și tuturor doamnelor asistente.

Cornelia Benea

Totul la superlativ. Iar medicii, așa cum mă aștept să fie peste tot: atenți, comunicativi, explică orice intervenție care urmează a fi efectuată… Deci, Excelență!

Florescu Doina

O clinica stomatologica in adevaratul sens al cuvantului. Medici cu experienta, care iti ofera incredere si te trateaza cu respect. La Ivory am inceput sa merg din placere si mi-am depasit orice sentiment de “teama de dentist”.

Mihai Comisel

Apreciez in mod deosebit caldura si zambetul doamnei doctor Dalma Naghy, fara de care cu greu as reveni la tratament…

Andreea Urziceanu

Sunt extrem de mulțumită de doctori și tratamente

Onea Monica

M-am simtit bine la clinica dumneavoastra.

Vladulescu Constantin

Ma simt minunat la voi.

Dorina Liliana Burghelea

Atmosfera calda, prietenoasa,.

Dotari performante,tratament excelent.

Diana Gagean

Totul perfect, ca de obicei.

FLOAREA DAN

O clinica foarte ingrijita, curata, medici profesionisti, super!

Iulia, specialist relatii publice

Profesionalism.

Catana Alina Gimona, jurist, Spec. RU

Multumesc la toti pentru suportul acordat.

Intr-adevar sunteti o echipa de profesionisti.

Toate cele bune si ne vedem curand !

Silviu C.

O clinica foarte buna, medicii dedicați și profesioniști! Am fost foarte mulțumită!

Daniela Melnic, Manager laborator analize medicale

Un loc plin de oameni politicoși și profesioniști. Multumesc mult doamnei doctor Adina Fulea si întregii echipe pentru răbdare și profesionalism.

Bogdan Adascalitei

Imi place ca simt ca sunt pe mana (la prorpiu :)) unor profesionisti

Raluca Munteanu, Analist

Servicii si atitudine excelente.

Adrian Florin Nastase, Inginer software

Apreciez in mod deosebit atentia, grija si sensibilitatea d-nei Adina Fulea fata de pacient. Eu am venit la clinica Ivory cu o mare urgenta (extrem de dureroasa!) si am fost tratata extraordinar de bine, cu un profesionalism real. Va multumesc foarte mult!

Luminita Diaconu

Inalta profesionalitate

Anonim, Inginer

Foarte multumit, revin cu incredere.:)

Marius Epanu

Profesioniști. Am primit multe detalii despre ce presupune intervenția și timpul necesar vindecării.

Anonim, Consultant

Echipa medicală este compusă din profesioniști. Serviciile oferite se ridică la cel mai înalt standard. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Romeo Cojocaru, Asistent Univ.

M am simțit foarte bine, tratamentul a fost excelent.

Anonim

Operativitate și profesionalism.

Gelu, electronist

IVORY este clinica pe care o recomand cu toata încrederea. Oferă servicii de foarte buna calitate și sunt foarte atenți la detalii începând cu timpul alocat fiecărei ședințe, fie că a fost vorba de discutarea planului sau ședințe de tratament, dar nu în ultimul rând cu soluțiile propuse care au fost orientate spre confortul pacientului si minim invazive. Am apreciat in mod deosebit atitudinea prietenoasă și profesionistă a personalului. Doctorul care s-a ocupat de planul meu de tratament a fost dna. ADINA FULEA care, prin explicațiile si propunerile de tratament, mi-a inspirat încrederea necesară să îmi rezolv problema dentară pe care o aveam de peste 15 ani. Îi mulțumesc d-nei. doctor ADINA FULEA si tuturor din clinica IVORY, pentru empatie, profesionalism și întreaga experiență care m-a ajutat să îmi schimb atitudinea față de mersul la dentist și să pot să fiu acum relaxat pentru că știu că orice problemă are soluție și metodele folosite sunt minim dureroase. Felicitari d-lui Richard Vencu, pentru IMPLICARE continua si mentinerea clinicii IVORY la cel mai înalt standard EUROPEAN!

CU RESPECT!

Ristică Plopeanu

E o binecuvantare ca avem in Romania asemenea medici! Exceptionali de-a dreptul! Multumesc !

Ana Maria

Recomand clinica Ivory pentru serviciile stomatologice pe care le oferă. Acestea se ridică la standarde moderne și au ca principal obiectiv, calitatea. Pacientul este pe primul loc și nu vei avea vreodată impresia că ai fost amăgit financiar. Personalul medical este de excepție, profesionist și foarte atent. Dacă optezi pentru un plan de tratament, acesta îți va fi prezentat împreună cu toate costurile aferente. Vei primi răspuns la toate întrebările, nelămuririle și observațiile pe care le ai. Mulțumesc echipei Ivory și în special medicilor: Maria Oancea, Johnny Caster, Adina Fulea și asistentei Denisa Roman.

Romeo Cojocaru, Asistent universitar

Nu pot sa spun ca sunt multumita, sunt super multumita.

Anonim