CARDUL CHIBZUIT

pentru sănătatea ta orală corectă!

Felicitări, deja ai făcut primul pas spre o sănătate orală corectă. Vino să ridici cardul și să beneficiezi deja de prima igienizare și consultație!

programează-te acum!

Servicii incluse

  • 2 igienizări profesionale
  • 1 consultație
  • 1 radiografie

Toate acesta sunt necesare unei igiene orale îngrijite și extrem de importante pentru prevenția sau depistarea în timp util unor afecțiuni înainte de a ajunge la stadiul de urgență, cu dureri și costuri mai mari.

În plus vei avea parte de un discount de 10% la orice tratament, atât manoperă cât și materiale stomatologice, dar și o consultanță online gratuită.

Aceste carduri se pot lua de oricare din sediile Ivory, întrebați la recepție:

  • Victoriei – Str. Ciprian Porumbescu 7
  • Lakeview (Nord) – Str. Barbu Văcărescu 301-311

Abonament sau plată în avans

Acest Card Chibzuit este o soluție accesibilă pentru tine, iar costul acestuia este de doar 500 lei, cu posibilitatea de a se plati in 2 rate. Marele avantaj este că această sumă este cu 50% mai mică decât prețul de listă standard pentru aceleași servicii. Astfel, poți fi sigur că igiena ta și a familiei tale este îngrijită corect, că dantura voastră strălucește de fiecare dată când zâmbiți.

Multă sănătate tuturor și grijă la igiena dentară. Programați-vă acum pentru un consult și întrebați de CARDUL CHIBZUIT la recepție!

Programează-te acum