CARDUL CHIBZUIT

pentru sănătatea ta orală corectă!

Felicitări, deja ai făcut primul pas spre o sănătate orală corectă. Vino să ridici cardul și să beneficiezi deja de prima igienizare și consultație!

Servicii incluse

  • 2 igienizări profesionale
  • 1 consultație
  • 1 radiografie

Toate acesta sunt necesare unei igiene orale îngrijite și extrem de importante pentru prevenția sau depistarea în timp util unor afecțiuni înainte de a ajunge la stadiul de urgență, cu dureri și costuri mai mari.

În plus vei avea parte de un discount de 10% la orice tratament, atât manoperă cât și materiale stomatologice, dar și o consultanță online gratuită.

Aceste carduri se pot lua de oricare din sediile Ivory, întrebați la recepție:

  • Victoriei – Str. Ciprian Porumbescu 7
  • Lakeview (Nord) – Str. Barbu Văcărescu 301-311

Abonament sau plată în avans

 

 

Acest Card Chibzuit este o soluție accesibilă pentru tine, iar costul acestuia este de doar 500 lei pentru plata lui integrală în avans pentru întregul an, sau sub formă de abonament lunar în valoare de 50 RON. Marele avantaj este că această sumă este cu 50% mai mică decât prețul de listă standard pentru aceleași servicii. Astfel, poți fi sigur că igiena ta și a familiei tale este îngrijită corect, că dantura voastră strălucește de fiecare dată când zâmbiți.

Multă sănătate tuturor și grijă la igiena dentară. Programați-vă acum pentru un consult și întrebați de CARDUL CHIBZUIT la recepție!