Cu o activitate de peste aproape 20 de ani în domeniu, BioHorizons încearcă să vină constant în întâmpinarea clienților cu produse din ce în ce mai performante, mai rezistente și mai satisfăcătoare din punct de vedere estetic și funcțional. Tocmai din acest motiv, a dezvoltat noua tehnologie pentru implanturi dentare, Laser-Lok.

Tehnologia Laser-Lok de 3mm a fost proiectată special pentru spațiile limitate din zona estetică, iar implanturile dentare se inserează foarte simplu, grație dimensiunilor reduse a frezelor – 2.0 si 2.5 mm. Tehnologia Laser-Lok 3.0 este cu 17 până la 40% mai rezistentă decât orice altă tehnologie 3.0 din domeniul implanturilor dentare.

Ce aduce nou tehnologia Laser-Lok 3.0 de la BioHorizons?

Laser-Lok 3.0 este primul implant de 3 mm compus din doua piese care inserează tehnologia Laser-Lok pentru a crea un țesut moale, stabil, in jurul implantului astfel încât să permită sigilarea și a menținerea osului crestal pe gulerul implantului.

Implanturile dentare Laser-Lok 3.0 sunt disponibile in diferite opțiuni de protezare, ceea ce le face să fie alegerea perfectă atât pentru clinicieni, cât și pentru pacienții care prezintă diverse necesități dentare.

Avantajele tehnologiei Laser-Lok

Microcanalele Laser-Lok constituie o tehnologie laser de suprafață, singura care oferă clienților un produs excepțional, capabil să determine atașarea țesutului conjunctiv la nivelului unei anumite zone de implant. În același timp, Laser-Lok este o metodă excelentă de inhibare a retracției epiteliale și de menținere a nivelului coronar al osului.

Dupa numeroase cercetări in vitro s-a demonstrat că pentru inhibarea creșterii celulelor și pentru maximizarea contactului celulelor este nevoie de o secțiune liniară de 8-12 microni. Microcanalele Laser-Lok au tăieturi de 8 și 12 microni pe coroana implanturilor dentare, tocmai de aceea devin soluția perfectă atât pentru clinicieni (care pot opera mult mai ușor și rapid), cât și pentru pacienți (care pot beneficia de un implant modern și rezistent, mult mai bun decât orice alt implant de același tip).

Conform unui studiu amplu, realizat de Group for Implant Research din Italia, datorită tehnologiei Laser-Lok, implanturile au oferit o rezistență mai mare, astfel că pierderea de os dupa operație a fost de doar 0.59 mm, față de 1.94 mm cum s-a întâmplat în cazul implanturilor dentare clasice.

Acum, compania BioHorizons propune o tehnologie Laser-Lok mai avansată care satisface până și cele mai înalte standarde în ceea ce privește funcționalitatea unui implant dentar.