IVORY Ambassador

Pentru că ai călătorit de la noua ta casă până la noi pentru un tratament de calitate și în același timp convenabil financiar te invităm să extinzi această oportunitate și prietenilor și familiei tale.

De aceea am creat programul IVORY Ambassador care te recompensează pentru efortul tău de a ne recomanda și îl recompensează, de asemenea, și pe prietenul pe care îl trimiți la noi.

Pentru a activa programul te rugăm să completezi formularul de mai jos și îi vom contacta noi pe cei recomandați în cel mai scurt timp.

De asemenea, în portalul pacienților, atunci când te autentifici cu contul tău poți să vezi ce beneficii ai primit după tratamentele efectuate de cei recomandați de tine.

Dacă recomanzi mai mult de 20 de prieteni care se tratează la noi în decursul unui an te califici la nivelul următor, nivel despre care vei afla mai multe la momentul respectiv în portalul menționat mai sus.

Oferta nu se cumulează cu alte promoții disponibile în același timp.

Fii ambasadorul nostru printre prietenii tăi.

IVORY Club


GDPR
*

Regulament program

 1. Programul este disponibil doar pacienților IVORY care au domiciliul în străinătate. Prietenii recomandați pot să aibă domiciliul oriunde în lume, inclusiv în România.
 2. Ești înrolat automat în nivelul 1 al programului imediat ce completezi formularul de mai sus pentru prima dată și primul prieten recomandat vine la tratament
 3. Prietenul tău se programează și îi creăm fișă în sistemul informatic
 4. Prietenul tău se prezintă la consultație și primește un plan de tratament
 5. Prietenul tău acceptă planul și începe tratamentul
 6. În momentul în care plățile cumulate efectuate de fiecare dintre prietenii recomandați depășesc valoarea de 1000 lei, ție ți se activează rebate-ul de 5% din valoarea plăților efectuate de prietenii respectivi
 7. Acumulezi rebate timp de 1 an din momentul începerii tratamentului de către prietenul tău
 8. Rebate-ul este acordat sub forma de puncte la paritatea 1 punct = 1 leu în contul tău de pacient
 9. Poți folosi punctele pentru plata tratamentelor tale sau ale altor membri ai familiei tale
 10. În portal vei găsi rapoarte detaliate despre încasările efectuate și acordarea punctelor de rebate
 11. Dacă mai mult de 20 de prieteni recomandați se tratează în interval de 1 an și plățile totale efectuate de aceștia la IVORY depășesc suma de 100000 Euro te califici pentru nivelul 2 al programului. Vei primi informații despre beneficiile nivelului 2 la scurt timp după calificare.