BLOG

Zâmbet perfect ca al vedetelor preferate

2018-11-07T10:40:31+03:009 noiembrie 2018|Categorii: Educație pacienți|

Cu toții visăm la un zâmbet perfect precum cel al vedetelor noastre preferate. Însă, din păcate, nu toți ne naștem cu dinți perfecți. Din acest motiv, vizitele regulate la medicul dentist și tratarea timpurie a problemelor dentare ne poate reda zâmbetul mult dorit. De asemenea, o igienă dentară adecvată este obligatorie pentru o dentiție sănătoasă.

Primul pas pentru a avea un zâmbet frumos și sănătos este o igienă orală constantă, un periaj eficient și controale regulate la medicul dentist. Însă, acestea nu sunt singurele tehnici la care putem apela pentru un zambet perfect. Iată la ce alte trucuri apelează vedetele tale preferate pentru o imagine desăvârșită.

Restaurări fixe imediate pe implanturi pentru reconstrucție arcade întregi

Vezi oferta

Albirea dinților, fațetele dentare și aparatele dentare sunt printre cele mai comune trucuri la care apelează vedetele pentru a avea un zâmbet de invidiat. Aceste tratamente sunt la îndemâna tuturor, așadar poți apela și tu ele. Iată ce trebuie să știi despre fiecare procedură în parte:

Albirea dintilor

Consumul anumitor alimente precum cafeaua, vinul, etc, dar și fumatul sau anumite medicamente duc la îngălbenirea dinților. Din acest motiv, albirea dentară a devenit una dintre cele mai comune și mai sigure proceduri de înfrumusețare a dinților și a îmbunătățirii esteticii zâmbetului.

Există însă mai multe tipuri de albire a dinților, după cum urmează:

  • Albirea dentară profesională – aceasta se face la cabinetul stomatologic, după un consult medical de specialitate.
  • Albirea dentară profesională se face prin aplicarea pe dinți a unui gel de albire, iar acesta este activat de lumina LED. Cu ajutorul aceastei tehnici vei obține cu până la 8 tonuri mai deschise într-o sedință de 45 de minute.
  • Albirea dinților acasă – acest tip de albire dentară se face acasă, însă la recomandarea medicului dentist. Albirea se face cu ajutorul unui gel special care se aplică pe dinți, apoi se acoperă cu o mască din plastic, specială. Acesta trebuie ținut pe dinți timp de câteva minute, în funție de recomandările medicilor.
  • Albire combinată – această tehnică presupune atât albirea dentară profesională, dar combinată cu albirea dinților acasă.

În funcție de nevoile pe care le are fiecare pacient în parte, medicul dentist va recomanda un anumit tip de tratament.

Fațetele dentare

Fațetele dentare sunt de departe preferatele vedetelor. Acestea pot fi purtate fără ca nimeni să-și dea seama permițându-le totodată să continue diverse tratamente, fără ca cineva să observe.

Fațetele dentare pot fi ceramice, din zirconiu sau din materiale compozite. În funcție de nevoile fiecarei persoane, medicul stomatolog va recomanda un anumit tip de fațete dentare. Acestea pot fi fabricate la dimensiunile de care ai nevoie și poți alege nuanța dorită.

Actrița Penélope Cruz sau fotbalistul Cristiano Ronaldo sunt doar câteva exemple de oameni celebri care au recurs la acest tratament pentru un zâmbet seducător.

Aparatele dentare

Nu mai este de mult o rușine să porți aparat dentar. Vedetele apelează la acesta pentru a-și îndrepta dinții și chiar se mândresc cu asta. Cântăreața Miley Cyrus, actrița Emma Watson sau Tom Cruise, sunt doar câteva dintre celebritatile care au purtat aparat dentar. Apoi, regina Letizia și cântăreața Gwen Stefani au decis să se alăture trendului, apelând la aparate dentare invizibile pentru a obține un zâmbet perfect.

Lasă un răspuns

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonare  
Notifică-mă pentru
ChatbotPollForm-DoNotDelete