Estetica dentară oferă soluții nenumărate pentru corectarea problemelor dinților și a gingiilor.

O metodă pentru repararea micilor imperfecțiuni (dinți ciobiți, cariați, diasteme) sau pentru a schimba forma naturală a dintelui este bondingul dentar. Procedura folosește materiale compozite care imită perfect aspectul dintelui natural.

Restaurări fixe imediate pe implanturi pentru reconstrucție arcade întregi cu 20% discount la implanturi

Albirea dentară

Una dintre cele mai dese probleme de estetică dentară cu care se confruntă medicii stomatologi este îngălbenirea dinților. Una dintre metodele relativ noi, cu un grad ridicat de eficiență, căci dinții se pot albi până la 10 nuanțe, este folosirea  laserului, în cabinetul medicului stomatolog. Albirea cu laser durează mai puțin de o oră.

Aparate dentare invizibile

Multe persoane refuză ideea de a purta aparat dentar din cauza aspectului acestuia. În prezent, datorită avansării tehnologiei, aceste persoane pot apela la un aparat dentar modern, invizibil, și anume Invisalign. Nu numai că este transparent, dar acest aparat, care se prezintă sub forma unor gutiere, este și foarte ușor de montat și de întreținut.

Restaurarea totală a danturii

Cei care au mai mulți dinți lipsă, dinți fracturați, carii profunde sau mai multe probleme stomatologice pot recurge la reconstrucția totală a danturii. Totul se va efectua în urma unui plan stabilit împreună cu echipa medicală.

Și problemele gingivale pot fi corectate

În cazul gingiilor în exces, care acoperă o porțiune a dinților sau al celor care au un aspect neregulat, inestetic, se pot face intervenții chirurgicale de remodelare a gingiei, precum gingivectomie și gingivoalveoloplastie cu rezultate excelente. În cazul retracției gingivale, pacientul poate opta pentru proceduri precum acoperirea de retracție gingivală cu ajutorul grefelor.