Aparatul dentar Safir este un tratament ortodontic modern de îndreptare a dinților strâmbi, ce satisface toate nevoile pacienților care se confrunta cu astfel de probleme, de aceea, a devenit unul dintre cele mai apreciate aparate dentare, în prezent. Iată trei motive esențiale pentru care aparatul protetic Safir este cel mai potrivit pentru tine!

Este aproape invizibil

Unul dintre principalele criterii pe baza cărora pacienții decid ce aparat dentar  să poarte este aspectul estetic. Există atât aparate vizibile (ceramice), cât și invizibile (metalice).

Restaurări fixe imediate pe implanturi pentru reconstrucție arcade întregi

Vezi oferta

Aparatul protetic Safir face parte din gama celor invizibile, datorită brackeților transparenți ultramoderni- Sunt realizați prin tehnici de ultimă generație, folosindu-se în fabricarea lor cristale de safir prelucrat și șlefuit la temperaturi crescute, astfel încât să imite cât mai fidel culoarea naturală a dinților. Datorită acestor cristale, dinții sunt și protejați de carii sau calcar, întrucât nu permite depozitarea resturilor de alimente pe suprafața lor.

Are un preț mic

Aparatul dentar Safir este unul dintre cele mai avantajoase tratamente ortodontice invizibile de pe piață. Spre deosebire de cele ceramice, care reușesc să rezolve aspectul inestetic al aparatului, modelul Safir are un preț mult mai mic, ceea ce îl face mai atractiv pentru pacienți. Cu toate că are un preț redus, calitatea materialelor utilizate este foarte bună, devenind astfel soluția optimă pentru un raport calitate-preț avantajos. Mai puteți găsi informații despre prețurile altor tipuri de aparate dentare oferite de IVORY în articolul nostru de succes Care este prețul aparatelor dentare

Oferă rezultate optime

Chiar dacă este mai ieftin decât alte tratamente ortodontice de pe piață, aparatul dentar Safir invizibil oferă o eficiență crescută și rezultate optime pentru o dantură perfectă. Brackeții cu cristale de safir sunt duri, rezistenți și exercită o presiune optimă pentru îndreptarea rapidă a danturii. Un beneficiu al acestui aparat este ca nu provoacă durere în timpul alimentației, așa cum se întâmplă, cel puțin la început, în cazul altor aparate.

Aparatul dentar Safir este o opțiune avantajoasă de tratament ortodontic, care are și rol profilactic, contribuind la prevenirea parodontozei, căderii dinților, cariilor sau slăbirii maxilarului. În plus, facilitează îngrijirea corespunzătoare a dinților, în timpul periajului, și nu se colorează sau pătează.

Prețuri ale clinicii IVORY pentru serviciile medicale din această categorie

Prețurile de mai jos sunt afișate în timp real, fiind prețurile practicate astăzi în clinici.

Tratament/DetaliiPreț RON
Aparat fix Safir, o arcada
per arcada
3800

Puteți consulta lista completă de prețuri la: Lista de prețuri